Register   |   Sign In   |   Help
Install Bhinneka.Com Search Provider Search
Home >> CAMERA AND VIDEO >> CAMERA LENS AND ACCESSORY >> LENSA KAMERA >> Camera SLR Lens >> CANON >> CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
       Cara Berbelanja        Beritahu Teman        Cetak        Bantuan?

CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM - Camera SLR Lens
Disclaimer: Images are as represented by the manufacturer. Manufacturers occasionally make innovations in appearance without prior notice.
Chat with Us

CANON

CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM



Product Information Rating: 5.0 of 5 (7 reviews)
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 
Lensa Telephoto Zoom, Fluorite dan Aspherical Elements, Ultra-Low Dispersion UD Glass, Super Spectra Multi Coating, Autofocus cepat dengan USM, Optical Image Stabilization, Ukuran Filter Size 77mm, Tahan Air dan Debu, Canon EF Mount Full Frame dan APS-C, Kualitas L Series

Bhinneka Part No:SKU00005363
Price:Rp 25,000,000
Shipping Cost:Calculate - Free Shipping on All Orders* | Click for More Info
Click for more info
BUTUH PENAWARAN? Hubungi Sales kami di 021-2929-2828 untuk membantu.

 
BAYAR DI TEMPAT (COD) JUGA OK!
Untuk pelanggan Jabodetabek, kami juga menyediakan layanan pembayaran di tempat. Dan tahukah Anda bahwa bayar dengan kartu kredit atau debit juga bisa di rumah Anda? Aman bukan?
 
BELI MELALUI TELEPON
Beli via telepon? Bisa! Silakan hubungi kami di (021) 2929-2828! Sales Consultant kami siap memberikan saran terbaik untuk Anda.
 
Overview
  Improving upon one of the most celebrated lenses in the Canon EF line is no easy feat, but Canon has done just that. The all-new EF 70-200mm f/2.8L IS II USM increases the speed, performance and optical quality of the EF 70-200 f/2.8L IS USM while maintaining all of the characteristics that have made it a legend for professionals and advanced amateurs alike. The EF 70-200mm f/2.8L IS II USM features one fluorite and five UD elements for increased optical quality and reduced chromatic aberration. It has a minimum focusing distance of 1.2m/3.9 ft. at all zoom settings, which is useful for photographers in smaller spaces trying to get closer to a subject. It features a next-generation Optical Image Stabilizer, providing up to 4 stops of correction at all focal lengths. And as with all L-series lenses, the EF 70-200mm f/2.8L IS II USM is dust- and moisture-resistant and designed for use in the challenging environments typical of rigorous professional use.

Detail Specifications
 
Ukuran Filter77mm 
Lens MountCanon 
Kesesuaian LensaCanon APS-C and Full Frame 
Lens TypeTelephoto Zoom 
Image StabilizationYes 
Lens MotorYes 
Berat1490g 
Min. Jarak Fokus3.94' (1.2 m) 
Jarak F Stop2.8 - 32 
Angle of View34° - 12° 
Groups / Elements23/19 
Dimensi88.8 x 199mm 
Kelengkapan PaketLens Cap, Rear Cap, Lens Hood, Lens Case, Tripod Collar 
Garansi1-year Limited Warranty by Authorized Distributor 

Product Reviews
  Share your thoughts about CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM with other customers.
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 

Sort By   Most Helpful     Most Recent


50 of 55 people found the following review helpful:
By on I own this product
LENSA DEWAAAAAAAAAAAA..

Lensa super buat yang hobi foto model n candid..

Tajem bgt.. Is nya guna bgt buat stabilin tangan yg ga tahan berat pake lensa ini.. termasuk aku.. ^^

 

 
Was this review helpful to you?

18 of 19 people found the following review helpful:
By on I own this product
Amazing Equipment!

Dahysat 'II' sangat tajam di ƒ2.8 tidak seperti pendahulunya. Momment Oƒ SPEED, buat candid, foto panggung, panning......AMAZING! Bravo Canonian!

 
Was this review helpful to you?

13 of 16 people found the following review helpful:
By on
monster...

di web manapun review lensa ini adalah best buy, very recommended, best value, dll dsb

lensa super zoom  terbaik canon saat ini

distorsi bahkan lebih baik dibandingkan dengan 24-70 L pada 70mm

belilah selagi ada dana

dan sebelum lensa-lensa mark2 canon lainnya bermunculan

 
Was this review helpful to you?

10 of 11 people found the following review helpful:
By on
Kamera Impian ku..

mantab sekali... yang pendahulunya aja mantab, apalagi yang versi II, wah bikin ngiler...nabung-nabung...

 
Was this review helpful to you?

4 of 4 people found the following review helpful:
By on
Lensanya Luarbiasa

Luar Biasa...

Setaleah datang saya langsung coba dan hasilnya.. maknyosss

bokeh nya sangar dan TAJAM banget... AF cepet polll

Belilah jika memang ada dana lebih.. ga akan menyesal.

 

 

 
Was this review helpful to you?

By on I own this product
canon 70-200
Wahhh..siprettt murah amat ini
 
Was this review helpful to you?

By on
Lensa Markotop

Pernah Pakai Lensa ini waktu ngeliput suatu acara, lensanya tajam, sangat nyaman untuk ambil candids dan kualitas L nya sangat mumpuni, walau berat tapi mantap ditangan, hasil photo setajam silet, IS nya sangat membantu sekali, nggak ada kata yang bisa diucapkan untuk lensa ajaib ini, sangat di rekomendasikan. dijamin nggak akan menyesal seumur hidup< JOSSSS...salam

 
Was this review helpful to you?


Bhinneka.Com Rank
  Sales Rank of CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM:
>> #223 in Camera SLR Lens >> #228 in LENSA KAMERA >> #291 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #1677 in CAMERA AND VIDEO


View Rank of CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM:
>> #27 in Camera SLR Lens >> #27 in LENSA KAMERA >> #27 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #134 in CAMERA AND VIDEO

Tags
  Check the boxes next to the tags you consider relevant to CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM or submit your own tags.
 

ListPedia!™
  CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM has been added to the ListPedia!™(s) below. Add it to your own.
 
Discussions
  No one has discussed CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM yet. Why not be the first to start a discussion?

Manufacturer Website http://www.canon.com

Still Have A Question?
  Click Here to Ask Us about CANON EF 70-200mm f/2.8L IS II USM.

     Back to top    
 
Help Us to Help You
Kami mencoba untuk menyajikan data seakurat mungkin, namun untuk kepastian, disarankan untuk merujuk pada spesifikasi resmi pada situs-situs produk yang bersangkutan.
Bila Anda menemukan kesalahan dalam database kami, silahkan beritahu kami, sehingga Anda pun ikut membantu pengunjung lain mendapatkan data yang benar.

Call Us for More Info Any Questions? We're Ready to Serve You
   
  Catatan Khusus / Special Note:
Harga jual dan spesifikasi bisa berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan sebelumnya.
Price and specification may change without prior notice.
Demi mempertahankan harga jual yang tetap kompetitif, sangat sukar bagi pihak kami untuk selalu menyediakan (ready stock) setiap produk yang kami tampilkan di Bhinneka.Com. Staff kami akan dengan senang hati mengkonfirmasikan kembali jika ada beberapa produk yang perlu dipesan serta lamanya waktu pemesanan.
Kami percaya hanya dengan cara inilah, kami tetap bisa menjaga harga jual yang terbaik bagi pelanggan kami.
Bhinneka have negotiated excellent pricing for our customers but to keep our prices competitive it is not always possible to carry stock on every single item that we list on our web site. Our sales staff will be more than happy to advise you if certain items need to be ordered and will also provide you with delivery times for those items.
This balance of price and proven service helps ensure that our valued customers get the best possible value on all their computer and electronic equipment requirements.
   
Topeng Rangda
“Barong & Rangda” adalah tarian menggunakan topeng yang menceritakan kekuatan suci melawan kekuatan jahat. Barong dengan topeng yang menyerupai singa, mewakili kekuatan suci. Sedangkan Rangda, yang kami tampilkan disini, mewakili seorang wanita tua penyihir jahat yang dalam mitos Bali diyakini sebagai ratunya para leak.... Baca lanjutannya
 
Back Stage Design Story  

Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us