NISSIN Di466 for Nikon - Camera Flash
NISSIN Di466 for Nikon - Camera Flash
1 2

NISSIN Di466 for Nikon

Rp 1,237,500
Garansi: 12 bulan dari Distributor Resmi di Indonesia
  • Harga termasuk PPN 10%
  • Bisa Bayar di Tempat (COD)
  • Estimasi dikirim dalam 2 - 4 hari kerja
    (Free Shipping*) Selengkapnya
  • Diskon hingga Rp 618,750 dengan Bhinneka Point
  • Bhinneka Point: 69 Point
  • 100% Satisfaction Guaranteed Selengkapnya
  • i-TTL Shoe Mount Flash (Guide No. 109'/33 m at 105mm)
  • Bounce Feature
  • Overview
  • Spesifikasi
  • Useful Information
The Nissin Di466 Hot Shoe Flash for digital cameras features cutting-edge photographic technology for Auto Focus and TTL auto exposure systems, with precision and stability. The TTL flash power level is pre-set for reasonable exposures at the factory, however, users can reset the power to customize the flash to meet individual needs. This flash is easy to use and is packed with features such as variable power settings, an Auto Focus assist beam, and a power zoom that can tilt for easy bounce flash. It comes with a battery magazine system for quick power changes. The magazine has slots for all four batteries in the same direction for loading quickly, even in poor lighting.
Features
  • Canon E-TTL and Nikon i-TTL metering compatibility for precision and stability  
  • The TTL flash power level is pre-set for reasonable exposure at the factory. You can, however, reset the power at the desired exposure level, in ±3/4EV by 1/4EV increments. The preset value is memorized as your personal standard after switching the unit off. This unique system for customizing your level settings, called "MY TTL", is a feature exclusive to Nissin. The usual TTL flash level compensation works based on this customized level.  
  • The power of the flash can be controlled with TTL flash level compensation. Whereas total exposure is controlled by the camera's EV compensation function, the flash can compensate for the exposure on the main subject only, with little impact on the exposure of the background scene. The flash power level can be adjusted from -1.5EV through +1.5EV by 0.5EV steps.  
  • For quick battery loading, Di466 comes with a battery magazine system. A convenient battery magazine has the slots for all four batteries in the same direction, with an anti-reverse loading guide so that the batteries can be correctly inserted every time, even in poor lighting. An extra battery magazine is separately available.  
  • The oscillation circuit produces frequencies that are inaudible to humans. The sharp humming of the oscillator can cause irritation, which may be quite severe in certain settings.  
  • The wireless remote flash system of Di466 works for either analogue (single flash) and digital (pre-flash) flash systems. Variable power in six steps is available. Place the Di466 off the camera and the flash synchronizes with the master flash placed on your camera. This wireless remote flash system is called slave flash technology and is often used for a creative lighting efficiency.  
  • Light distribution angle is automatically adjusted for the lens focal length. A high quality stepping motor sharply traces the lens movement with the same speed as that of the camera manufacturer's original flash.  
  • The Di466 has a dual energy saving system. It automatically enters sleep mode when it's not in use for 5 minutes, and is reset with a touch of the shutter button or any button of the flash. If the unit is not in use for 30 minutes, it will automatically power off.  
  • When selecting manual power operation, choose from one of the six variable powers for the best lighting effect. The power level is provided from full power down to 1/32nd power in 1.0Ev increments.  
  • In darkness or dim light conditions, the Di466 beams an orange LED light to create a sharp contrast to enable the camera's focus sensor to focus easily on the subject.  
  • The Di466 has a guide rail for filters. Color filters and density filters can slide into the slot provided at the front of flash window.  
  • The Di466 is compatible with the cameras' FV lock system. Refer to the camera owners' manual for details.  
  • A firmware upgrade service is available for the Di466, which provides a service terminal to upload the latest software. A charge for the firmware update service will apply, varying depending on the area.  
 
Flash TypeShoe Mount 
Guide Number at ISO 100109ft / 33m at 105mm 
Guide Number at ISO 200150ft / 46m at 105mm 
Angle of Coverage
  • Digital lens: 18mm (15mm with wide angle diffuser)with Zooming Reflector: to 18, 24, 35, 47, 57, 70mm  
  • Traditional lens: 28mm (20mm with wide angle diffuser) to 28, 35, 50, 70, 85, 105mm  
 
TTL DedicationYes 
Bounce HeadYes 
Swivel HeadNo 
Zoom HeadNo 
Off Camera TerminalNo 
Recycle TimeApprox. 6 sec with alkaline batteries or 3.8 Seconds with NiMH Batteries 
Power Source4 x AA Alkaline or NiMH Batteries (not included) 
Dimensions (W x H x D)67 x 105 x 95mm 
Weight240g 
Package ContentsShoe Stand, Flash Pouch 
Manufacturer Website http://www.nissindigital.com
+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk NISSIN Di466 for Nikon. Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
AMAN DAN NYAMAN
Peace Of Mind setelah belanja penting'kan? Bhinneka memiliki pusat servis sendiri untuk klaim garansi serta return policy-nya juga gampang. Benar-benar aman dan nyaman belanja di Bhinneka, bahkan setelah belanja pun aman terlindungi.
JAMINAN KEASLIAN
Semua barang dijamin asli! tidak ada yang KW. Dari pertama kali buka toko online tahun 1999 sampai sekarang tetap pegang komitmen ini. Ngga perlu khawatir dapat barang abal-abal.
Jual NISSIN Di466 for Nikon Terbaik
Bhinneka.Com merupakan e-Commerce atau pusat belanja online terpercaya dalam menjual NISSIN Di466 for Nikon. Bhinneka.Com berpengalaman dalam membantu pelanggan dan calon konsumen memilih NISSIN Di466 for Nikon terbaik. Anda dapat membandingkan harga NISSIN Di466 for Nikon dengan cepat dan mudah. Anda juga dapat menemukan spesifikasi NISSIN Di466 for Nikon seperti warna, ukuran, atau spesifikasi lainnya. Bhinneka.Com membantu pengunjung untuk menemukan produk popular dan unggulan dengan daftar NISSIN Di466 for Nikon yang paling banyak dilihat pengunjung serta NISSIN Di466 for Nikon yang paling banyak dibeli. NISSIN Di466 for Nikon yang Anda beli di Bhinneka.Com merupakan produk original dengan kualitas terjamin. Bhinneka.Com memastikan konsumen hanya menerima NISSIN Di466 for Nikon yang 100% asli. Belanja online di Bhinneka.Com semakin aman karena menerima beragam metode pembayaran mulai dari cicilan 0% untuk 3, 6, dan 12 bulan, serta tunai di tempat (COD).
Belanja NISSIN Di466 for Nikon Murah
Bhinneka.Com jual NISSIN Di466 for Nikon murah dan memberikan penawaran menarik setiap harinya, seperti diskon, potongan harga melalui eCoupon atau Bhinneka Point yang member kumpulkan. Anda dapat belanja NISSIN Di466 for Nikon dengan potongan langsung jika Anda terdaftar sebagai nasabah bank yang bekerjasama dengan Bhinneka.Com. Bhinneka.Com mampu menjual NISSIN Di466 for Nikon dengan harga yang murah namun bersaing. Dapatkan daftar dan perbandingan NISSIN Di466 for Nikon termurah hanya di Bhinneka.Com. Tidak hanya NISSIN Di466 for Nikon, Anda dapat menemukan lebih dari 200,000 produk murah dan harga terbaik lainnya di Bhinneka.Com. Promo Bhinneka.Com diadakan setiap hari dengan diskon hingga 90%. NISSIN Di466 for Nikon dapat dibeli di Bhinneka.Com dengan harga murah namun dengan kualitas yang tidak perlu diragukan.
Beli NISSIN Di466 for Nikon Terbaru
Temukan dan beli NISSIN Di466 for Nikon terbaru di Bhinneka.Com. NISSIN Di466 for Nikon kini dapat dimanfaatkan oleh seluruh kalangan. NISSIN Di466 for Nikon dapat menjadi pilihan yang tepat untuk memenuhi kebutuhan pribadi, bisnis, bahkan hadiah untuk orang terkasih. Untuk membeli NISSIN Di466 for Nikon terbaru, Anda tidak perlu mengunjungi toko atau khawatir bagaimana membawa pulang produk pesanan anda dengan aman. Tim kami siap mengantarkan produk yang anda pilih hingga ke lokasi tujuan yang Anda inginkan. Belanja online di Bhinneka.Com semakin murah karena gratis pengiriman atau free shipping ke lebih dari 100 kota besar di Indonesia. Bhinneka.Com juga mengadakan pre order atau soft launching produk terbaru yang dapat diikuti oleh semua member Bhinneka.Com. Segera miliki NISSIN Di466 for Nikon terbaru hanya di Bhinneka.Com.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2017 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us