CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black - Camera Slr
CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black - Camera Slr
CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black - Camera Slr
CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black - Camera Slr
CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black - Camera Slr
1 2 3 4 5

CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black

Rp 5,150,000
  • Siap dikirim dalam 3 hari kerja.
  • Tidak ada garansi
  • APS-C Digital SLR
  • 18 Megapixel
  • LiveView
  • 3" TFT LCD
  • SD/SDHC/SDXC Card Slot
  • Autofocus
  • 63 Zone TTL / 9 Point AF
  • Include EF-S 18-55mm
  • Spesifikasi
ModelAPS-C Digital SLR 
Resolusi Gambar18 Megapixels 
SensorCMOS sensor, 22.3 x 14.9mm Non IS 
Dust Reduction SystemYes 
Format Gambar
  • Still Images : JPEG, RAW  
  • Movies : MOV, MPEG-4 AVC/H.264  
  • Audio : Linear PCM  
 
Format VideoMOV, MPEG-4 AVC/H.264 
Lens MountCanon EF mount 
Auto FokusTTL secondary image-registration, phase detection 
Sistem MeteringTTL secondary image-registration, phase detection
  • Evaluative metering (linked to all AF points)  
  • Partial metering (approx. 10% of viewfinder at center)  
  • Center-weighted average metering  
 
AE Lock and AE BracketingAE lock :
  • Auto : Applied in One-Shot AF with evaluative metering when focus is achieved  
  • Manual : By AE lock button  
 
Exposure Compensation
  • Manual : ±5 stops in 1/3- or 1/2-stop increments  
  • AEB : ±2 stops in 1/3- or 1/2-stop increments (can be combined with manual exposure compensation)  
 
ISO Sensitivity
  • Basic zone modes : ISO 100 - ISO 3200 set automatically  
  • Creative Zone modes : ISO 100 - ISO 6400 set manually (whole-stop increments), ISO 100 - ISO 6400 set automatically, maximum ISO speed settable for ISO Auto, or expandable to "H" (equivalent to ISO 12800)  
 
Shutter
  • Type : Electronically-controlled, focal-plane shutter  
  • Shutter speeds : 1/4000sec. to 30sec. (Total shutter speed range. Available range varies by shooting mode.), Bulb, X-sync at 1/200sec.  
 
White BalanceAuto, Preset (Daylight, Shade, Cloudy, Tungsten light, White fluorescent light, Flash), Custom White Balance correction and White balance bracketing possible
  • * Flash color temperature information transmission enabled  
 
Viewfinder
  • Type : Eye-level pentamirror  
  • Coverage : Vertical / Horizontal approx. 95% (with Eye point approx. 21mm)  
  • Focusing screen : Fixed, Precision Matte  
  • Mirror : Quick-return type  
  • Magnification : Approx. 0.8x (-1m-1 with 50mm lens at infinity)  
  • Depth-of-field preview : Enabled with Custom Function setting  
 
LCD Monitor3" TFT colour liquid-crystal monitor 
Internal FlashBuilt-in flash Retractable, auto pop-up flash 
External FlashEX-series Speedlite 
Live ViewYes 
PlaybackYes 
Media PenyimpananSD memory card, SDHC memory card, SDXC memory card 
Konektivitas
  • Digital terminal : Computer communication, Direct printing (Hi-Speed USB equivalent), GPS Receiver GP-E2 connection  
  • HDMI mini OUT terminal : Type C (Auto switching of resolution), CEC-compatible  
  • Remote control terminal : For Remote Switch RS-60E3  
  • Eye-Fi card : Compatible  
 
Sumber DayaBattery : Battery Pack LP-E10 (Quantity 1)
  • ** AC power can be supplied via AC Adapter Kit ACK-E10  
 
Dimensi129.6 x 99.7 x 77.9 mm (W x H x D) 
BeratApprox. 435g (Body only) 
+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black. Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
Tags
Silakan centang kotak di sebelah Tag yang menurut Anda paling relevan untuk CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black atau masukkan Tag Anda sendiri.
JAMINAN PENGIRIMAN
Seluruh paket yang kami kirimkan sudah dilengkapi dengan asuransi. Jadi, jangan takut akan menerima paket yang tidak utuh, atau hilang. Tinggal buat laporan, kami ganti dengan yang baru.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
AMAN DAN NYAMAN
Peace Of Mind setelah belanja penting'kan? Bhinneka memiliki pusat servis sendiri untuk klaim garansi serta return policy-nya juga gampang. Benar-benar aman dan nyaman belanja di Bhinneka, bahkan setelah belanja pun aman terlindungi.
Jual Camera Slr CANON EOS 1200D Kit Non IS - Black. Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Camera Slr lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2016 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us