Register   |   Sign In   |   Help
Search
B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598] - Filter Polarizer
The image(s): Image / photo serves as an illustration or general guideline only.
Our team would love to explain the feature of this product to you on (021) 2929-2828

B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598]

  • Merek : B+W
  • Item No : SKU00110862
Slim Circular Polarizing Filter, Multi-Resistant Coating, 77mm
Call Us for More Information!!
Rp 2,213,200
  • Bisa Bayar di Tempat (COD)
  • Harga sudah termasuk PPN 10%
  • Estimasi Pengiriman
    Siap dikirim dalam 2 – 4 hari kerja
Gratis Ongkos Kirim
Ke lebih dari 100 kota atau hitung jika kota Anda tidak termasuk dalam daftar.
Belanja melalui telepon
Belanja melalui telepon hubungi:
(021) 2929-2828
  • Overview
  • Spesifikasi
  • Useful Information
B+W 77mm Circular Polarizer Filter - Light rays which are reflected become polarized. Polarizing filters are used to select which light rays enter your camera lens. They can remove unwanted reflections from non-metallic surfaces such as water or glass and also saturate colors providing better contrast. The effect can be seen through the viewfinder and changed by rotating the filter. The filter factor varies according to how the filter is rotated and its orientation to the sun. B&W slim filters are for wide-angle lenses and are 5mm thick. They do not have a front thread.
Features
  • Effective with cameras that use beam splitters in the path of the TTL light meter and with AF cameras  
  • High light transmission characteristics  
  • Produce good shadow detail  
  • This filter eliminates ultraviolet rays from outdoor shots as well as polarizing the light to remove reflections, and increase color saturation, without affecting the overall color balance  
  • Multi-Resistant Coated (MRC)  
  • Slim Design  
  • Rugged Brass Filter Ring  
  • High Quality Schott Glass  
  • Makes a Blue Sky Bluer  
  • Enhances Clouds  
  • Eliminates Reflections  
 
Tipe FilterCircular Polarizer 
Filter Form FactorScrew-in 
Ukuran Filter77mm 
Filter FactorBetween 2.3 and 2.8 (approx. +1.3 stops) 
Multi CoatedYes 
RotatingYes 
EffectRemoves reflections and increases color saturation without affecting the overall color balance 
ConstructionGlass 
Manufacturer Website http://www.schneideroptics.com
Review Produk

Review Produk

+ More
Lihat Detail Go To First Review
Diskusi

Diskusi

Anda bisa bertanya, maupun berbagi dengan sesama pemakai.

Belum ada topik diskusi mengenai B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598].
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...

ListPedia!™

B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598] telah ditambahkan ke ListPedia!™ di bawah ini.
Tambahkan ke ListPedia!™ Anda sendiri.

Bhinneka.Com Rank

Peringkat penjualan B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598]:

Peringkat tinjauan B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598]:
Tag

Tags

Belum ada Tag untuk B+W Slim S03 Polarizing filter MRC 77mm [26598]. Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?
Produk yang terakhir dilihat

Produk yang terakhir dilihat

Loading...

Loading...

Happiness Guarantee

PAKET HILANG
Wah.. tenang,semua paket dikirim via kurir ada asuransinya, bahkan yang gratis ongkir juga kita asuransikan kok.Jadi kalau paket dibongkar, cepetan lapor dan buat berita acara. Kita ganti segera dengan yang baru.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
AMAN DAN NYAMAN
Peace Of Mind setelah belanja penting'kan? Selain punya pusat servis sendiri untuk klaim garansi, return policy-nya juga gampang kok. Benar-benar aman dan nyaman bahkan setelah kelar belanja.
Let's Get Social
  • Like Us on Facebook
  • Follow Us on Twitter
  • Follow Us on Google+
  • Follow Us on Instagram
    Instagram
  • Follow Us on Pinterest
    Bhinneka.Com
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us