Register   |   Sign In   |   Help
Install Bhinneka.Com Search Provider Search
Home >> CAMERA AND VIDEO >> CAMERA LENS AND ACCESSORY >> LENSA KAMERA >> Camera SLR Lens >> NIKON >> NIKON AF-S 50mm f/1.8G
       Cara Berbelanja        Beritahu Teman        Cetak        Bantuan?

NIKON AF-S 50mm f/1.8G - Camera SLR Lens
Disclaimer: Images are as represented by the manufacturer. Manufacturers occasionally make innovations in appearance without prior notice.
Chat with Us

NIKON

NIKON AF-S 50mm f/1.8G

#2 Most Selling Product in Camera SLR Lens Category


Product Information Rating: 4.0 of 5 (3 reviews)
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 
Wide Angle Prime Lens, Filter Size 58mm, Weight 185g, Nikon DX Mount with Motor

Bhinneka Part No:SKU00210817
Price:Rp 2,250,000
Shipping Cost:Calculate - Free Shipping on All Orders* | Click for More Info
Click for more info
BUTUH PENAWARAN? Hubungi Sales kami di 021-2929-2828 untuk membantu.

 
BAYAR DI TEMPAT (COD) JUGA OK!
Untuk pelanggan Jabodetabek, kami juga menyediakan layanan pembayaran di tempat. Dan tahukah Anda bahwa bayar dengan kartu kredit atau debit juga bisa di rumah Anda? Aman bukan?
 
BELI MELALUI TELEPON
Beli via telepon? Bisa! Silakan hubungi kami di (021) 2929-2828! Sales Consultant kami siap memberikan saran terbaik untuk Anda.
 
Overview
  This updated classic with a fast maximum aperture is ideal for everyday shooting, perfect in low lighting situations and great for producing images with beautiful background blur (Bokeh). The AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G includes Silent Wave Motor technology (SWM) for fast and precise autofocus, M/A Focus Mode Switch for seamless changes between manual and autofocus operation and an aspherical lens element for outstanding optical performance with high contrast.
  • Brilliance In Any Light Get astonishing low light results
    • This lightweight standard lens is a great travel companion because you never know when a beautiful, sunny day will turn cloudy and rainy. With its fast f/1.8 aperture, the AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G will capture even low-light situations with stunning brilliance.  
     
  • Beautiful Background Blur Achieve more natural depth of field
    • Whether you're shooting portraits, food or nature—indoors or outdoors—the AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G renders a beautiful, natural background blur (Bokeh) at its wider aperture settings. And its 50mm focal length is perfect for creating natural perspective in your photographs.  
     
  • Capture Every Detail Shoot tack-sharp portraits every time
    • Nikon's Super Integrated Coating (SIC) enhances light transmission efficiency and offers superior color consistency and reduced flare, while the AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G's Aspherical Lens Element (AS) virtually eliminates coma and other types of aberrations, even when shooting at the widest available aperture. Pair that with Nikon's Silent Wave Motor (SWM) for fast, accurate and quiet autofocus, and you can be sure all of your portraits will be tack sharp.  
     

Detail Specifications
 
Fitur
  • SWM Quiet Autofocus
    • A significant innovation in AF lens technology, Nikon's Silent Wave Motor uses ultrasonic (inaudible) vibrations—rather than a gear system—to focus the lens, providing incredibly smooth, silent and precise autofocus operation.  
     
  • M/A Quick Switching from AF to MF
    • When fine manual focusing is needed, simply rotate the lens focus ring—M/A mode allows you to seamlessly override the AF system with virtually no time lag.  
     
  • AS Effective Aberration Correction
    • Since the 1960s, aspherical lenses have been an important part of the NIKKOR lens family. Virtually eliminating coma and other types of aberration, every new addition to the lineup provides a new level of contrast, resolution and compact design.  
     
  • SIC Reduce Lens Flare and Ghosting
    • Nikon's Super Integrated Coating enhances light transmission efficiency and offers superior color consistency and reduced lens flare.  
     
 
Ukuran Filter58mm 
Lens MountNikon 
Kesesuaian LensaNikon APS-C (DX) and Full Frame (FX) 
Lens TypeWide Angle Prime 
Lens MotorYes 
Berat
  • 185g  
 
Min. Jarak Fokus1.48ft.(0.45m) 
Angle of View
  • Maximum Angle of View (DX-format) 31°30'  
  • Maximum Angle of View (FX-format) 47°  
 
Groups / Elements
  • 6/7  
 
Dimensi(Approx.)2.8x2.1 in. (Diameter x Length) / 72.1x52.4mm (Diameter x Length) 
Garansi1-year Limited Warranty by Authorized Distributor 

Product Reviews
  Share your thoughts about NIKON AF-S 50mm f/1.8G with other customers.
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 

Sort By   Most Helpful     Most Recent


45 of 54 people found the following review helpful:
By on I own this product
Best Recomended

Lensa AF-S Nikkor 50mm f/1.8G meneruskan kesuksesan Nikon memproduksi lensa tajam-murah. Lensa normal terakhir kali dikeluarkan Nikon pada September 2008, yaitu AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G dengan harga sekitar Rp 4.469.900.
Fitur unggulan AF-S Nikkor 50mm f/1.8G, antara lain menggunakan SWM (Silent Wave Autofocus Motor) yang berfungsi membuat autofokusnya cepat dan ”tidak berisik”, memakai aspherical glass yang menjadikan hasil tangkapannya lebih tajam, dan tanpa ring aperture (bukaan).

 

My Rig = Nikon D7000

Sample image ;

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1621668837106&l=cf3432dc6e

 
Was this review helpful to you?

17 of 25 people found the following review helpful:
By on I own this product
Lensa handal, harga terjangkau !

 Saya pemula di bidang fotografi, dan sudah membaca beberapa review mengenai Lensa Nikon AF-S 50 mm f/1.8G. Sebelum beli di Bhinneka saya sudah keliling ke beberapa tempat dekat tempat kerja saya namun harganya lebih mahal dari Bhinneka.com. Akhirnya hari Senin saya langsung dapat dari Bhinneka, thank you for fast response dari staf Bhinneka.

Yang paling saya suka dari lensa ini adalah bokehnya luar biasa. Puas banget deh jeprat jepret pake lensa ini, outdoor indoor sama bagusnya . Asiknya juga lensa ini dilengkapi dengan auto focus yang berfungsi baik di Nikon D3100 saya. Jadi kalo lagi buru-buru tinggal setel ke autofocus, kalo lagi mau belajar tinggal setel lagi ke manual.

 
Was this review helpful to you?

11 of 13 people found the following review helpful:
By on I own this product
lensa cepat, tajam, bokeh mantab

 

saya termasuk newbie dalam hal photography, menggunakan kamera Nikon D3100. ini adalah fix lens kedua yang saya beli di bhinneka. yang pertama lensa Nikon AF 50mm f/1.8D, tetapi karena body dslr yang saya gunakan non motor maka harus fokus manual. karena sering dihadapkan dengan momen-momen yang berlangsung cepat, akhirnya saya putuskan untuk membeli lensa nikon AF-S 50mm f/1.8G ini agar bisa auto fokus di Nikon D3100 dan supaya nggak ketinggalan momen.

menurut saya lensa ini merupakan lensa wajib bagi rekan2 yang ingin menambah lensa selain lensa kit yang sudah dimiliki. auto focus nya cepet banget,  tidak berisik karena ada fitur SWM (silent wave motor), untuk kondisi low light juga oke karena bukaanya yang gede (f/1.8), apalagi bisa dipake di body DX dan FX jadi kalo suatu saat upgrade ke kamera fullframe tetap bisa pake lensa ini. bokehnya mantabbb, buat modeling, photo-photo produk, candid hasilnya keren. 

beberapa photo yang saya ambil menggunakan lensa AF-S 50mm f/1.8G bisa dilihat di : http://www.flickr.com/photos/66415954@N07/

- thanks bhinneka.com -

 

 
Was this review helpful to you?


Bhinneka.Com Rank
  Sales Rank of NIKON AF-S 50mm f/1.8G:
>> #2 in Camera SLR Lens >> #2 in LENSA KAMERA >> #2 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #105 in CAMERA AND VIDEO


View Rank of NIKON AF-S 50mm f/1.8G:
>> #7 in Camera SLR Lens >> #7 in LENSA KAMERA >> #7 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #59 in CAMERA AND VIDEO

Tags
  No one has tagged NIKON AF-S 50mm f/1.8G yet. Why not be the first to submit?

ListPedia!™
  NIKON AF-S 50mm f/1.8G has been added to the ListPedia!™(s) below. Add it to your own.
 
Discussions
  No one has discussed NIKON AF-S 50mm f/1.8G yet. Why not be the first to start a discussion?

Manufacturer Website http://www.nikon.com

Still Have A Question?
  Click Here to Ask Us about NIKON AF-S 50mm f/1.8G.

     Back to top    
 
Help Us to Help You
Kami mencoba untuk menyajikan data seakurat mungkin, namun untuk kepastian, disarankan untuk merujuk pada spesifikasi resmi pada situs-situs produk yang bersangkutan.
Bila Anda menemukan kesalahan dalam database kami, silahkan beritahu kami, sehingga Anda pun ikut membantu pengunjung lain mendapatkan data yang benar.

Call Us for More Info Any Questions? We're Ready to Serve You
   
  Catatan Khusus / Special Note:
Harga jual dan spesifikasi bisa berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan sebelumnya.
Price and specification may change without prior notice.
Demi mempertahankan harga jual yang tetap kompetitif, sangat sukar bagi pihak kami untuk selalu menyediakan (ready stock) setiap produk yang kami tampilkan di Bhinneka.Com. Staff kami akan dengan senang hati mengkonfirmasikan kembali jika ada beberapa produk yang perlu dipesan serta lamanya waktu pemesanan.
Kami percaya hanya dengan cara inilah, kami tetap bisa menjaga harga jual yang terbaik bagi pelanggan kami.
Bhinneka have negotiated excellent pricing for our customers but to keep our prices competitive it is not always possible to carry stock on every single item that we list on our web site. Our sales staff will be more than happy to advise you if certain items need to be ordered and will also provide you with delivery times for those items.
This balance of price and proven service helps ensure that our valued customers get the best possible value on all their computer and electronic equipment requirements.
   
Topeng Suku Dani
Di tengah pegunungan Irian Jaya (atau sekarang Papua) terletak Lembah Baliem dimana bermukim suku-suku yang masih hidup seperti pada Zaman Neolitikum. Suku Dani adalah salah satu yang paling dikenal. Meskipun berbagai pihak seperti pemerintah dan kaum misionaris telah berusaha memodernisasi kehidupan mereka, tetapi nampaknya tidak mudah bagi mereka yang sudah berabad-abad menganut paham Animisme dan Dinamisme.... Baca lanjutannya
 
Back Stage Design Story  

Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us