Register   |   Sign In   |   Help
Search
MEDELA Mini Electric Breast Pump - Pompa ASI / Breast Pump
MEDELA Mini Electric Breast Pump - Pompa ASI / Breast Pump
The image(s): Image / photo serves as an illustration or general guideline only.
Our team would love to explain the feature of this product to you on (021) 2929-2828
1

MEDELA Mini Electric Breast Pump

  • Merek : MEDELA
  • Item No : SKU00213161
Electric Breast Pump, BPA Free, Easy to assemble
Rp Call
  • Bisa Bayar di Tempat (COD)
  • Harga sudah termasuk PPN 10%
  • Estimasi Pengiriman
    Siap dikirim di hari kerja berikutnya
Gratis Ongkos Kirim
Ke lebih dari 100 kota atau hitung jika kota Anda tidak termasuk dalam daftar.
Belanja melalui telepon hubungi:
(021) 2929-2828
  • Overview
  • Spesifikasi
We benefit from our long years of experience in the field of breastpumps during the development of our products. The Mini Electric is a comfortable electric breastpump developed for short-term or occasional use.
  • Mothers rely on the Mini Electric breastpump
    • The Mini Electric breastpump is ideal for short-term or occasional use. Would you like to have an evening out, to play sports or do some shopping? The Mini Electric breastpump is the ideal solution - perfect for mothers who want to enjoy effortless pumping. The Mini Electric also offers an alternative to direct breastfeeding when health issues like engorgement or sore nipples make breastfeeding difficult.
  • One of the smallest and most compact electric breastpumps in the world
    • The Mini Electric breastpump is easy to operate using only one hand. You can choose the most comfortable vacuum level quickly by switching one controller. The electric breastpump can be used with either the mains supply or batteries.
  • Simple pumping, easy handling
    • The compact and light design of the Mini Electric breastpump means mothers can even pump comfortably and quickly when on the go. As the pump only comprises five parts, assembly and cleaning only take a few minutes.
  • Choose the right breastshield for you
    • Every mother needs her individual breastshield size. This is important to have an efficient pumping session without pain and to empty completely the breast in a shorter period of time. There for Medela offers 5 different sizes of its PersonalFit breastshields.
  • BPA-free parts and thorough cleaning - for the good of your baby
    • All products that come in contact with breastmilk are BPA-free and easy to clean, no matter whether you boil, disinfect or clean them using our microwave bags.
KapasitasBPA-free 

Review Produk

+ More
Go To First Review

Diskusi

Anda bisa bertanya, maupun berbagi dengan sesama pemakai.

Belum ada topik diskusi mengenai MEDELA Mini Electric Breast Pump.
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...

ListPedia!™

MEDELA Mini Electric Breast Pump telah ditambahkan ke ListPedia!™ di bawah ini.
Tambahkan ke ListPedia!™ Anda sendiri.
  • MixPedia!™ by Gandhi, last updated: 25 Aug 2014 21:58:48.

Bhinneka.Com Rank

Peringkat penjualan MEDELA Mini Electric Breast Pump:

Peringkat tinjauan MEDELA Mini Electric Breast Pump:

Tags

Silakan centang kotak di sebelah Tag yang menurut Anda paling relevan untuk MEDELA Mini Electric Breast Pump atau masukkan Tag Anda sendiri.

Produk yang terakhir dilihat

Loading...

Loading...

Happiness Guarantee

BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
DON'T WORRY, BE HAPPY
Kami memiliki pusat service yang menjadi authorized service center untuk merk Lenovo, Hewlett-Packard Exchange Point, HTC, Intel, dan Microsoft. Jadi, proses belanja kamu dijamin deh dari awal sampai akhir, dari mulai belanja hingga klaim garansi.
Be Happy
JAMINAN KEASLIAN
Semua barang dijamin asli! tidak ada yang KW. Dari pertama kali buka toko online tahun 1999 sampai sekarang tetap pegang komitmen ini. Ngga perlu khawatir dapat barang abal-abal.
  • Instagram
  • Bhinneka.Com
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us