Register   |   Sign In   |   Help
Search
Home >> CAMERA AND VIDEO >> CAMERA LENS AND ACCESSORY >> LENSA KAMERA >> Camera SLR Lens >> TAMRON >> TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon
       Cara Berbelanja        Beritahu Teman        Cetak        Bantuan?

TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon - Camera SLR Lens
TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon - Camera SLR Lens
TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon - Camera SLR Lens
TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon - Camera SLR Lens
TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon - Camera SLR Lens
Disclaimer: Images are as represented by the manufacturer. Manufacturers occasionally make innovations in appearance without prior notice.
Chat with Us

TAMRON

TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon

"Entitle Get 15% purchase extended warranty (SKU00206298-eCARE EW-CAM04)"

Product Information Rating: 4.2 of 5 (4 reviews)
Write & Win powered by Logitech© Click for more info
 
Standard Zoom Lens, Filter Size 67mm, Weight 430g, Canon APS-C Mount

Bhinneka Part No:SKU00606101
Price:Rp 3,750,000
Shipping Cost:Calculate - Free Shipping on All Orders* | Click for More Info
Click for more info
BUTUH PENAWARAN? Hubungi Sales kami di 021-2929-2828 untuk membantu.

 
BAYAR DI TEMPAT (COD) JUGA OK!
Untuk pelanggan Jabodetabek, kami juga menyediakan layanan pembayaran di tempat. Dan tahukah Anda bahwa bayar dengan kartu kredit atau debit juga bisa di rumah Anda? Aman bukan?
 
BELI MELALUI TELEPON
Beli via telepon? Bisa! Silakan hubungi kami di (021) 2929-2828! Sales Consultant kami siap memberikan saran terbaik untuk Anda.
 
Overview
  The Tamron SP AF17-50mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical [IF] is a lightweight, compact, fast standard zoom lens designed exclusively for digital SLR cameras. The focal length of this lens is equivalent to approx. 26-78mm in 35mm format. This lens offers an f/2.8 maximum aperture throughout the entire zoom range, to ensure stress-free photographic shots at all focal lengths and distances. Additionally, a broader photographic expression through the use of faster shutter speeds as a result of the maximum aperture offers enhanced photographic pleasure.

Detail Specifications
 
Fitur
  • The use of XR (Extra Refractive Index) glass optimizes the overall distribution of optical power, and also reduces various aberrations to the absolute minimum while achieving remarkable compactness  
  • An LD (Low Dispersion) glass element is used to accomplish effective compensation of on-axis and lateral chromatic aberrations, a critical factor for enhancing optical quality in digital photography, in order to achieve outstanding optical performance over the entire zoom range  
  • Peripheral light fall-off is minimized when compared with that of conventional lenses for film cameras, so images are uniformly bright from the center to the periphery  
  • By employing "Internal Surface Coatings" (i.e., multiple-layer coatings on cemented surfaces of plural elements) and multiple-layer coating technology on ordinary elements, ghosting and flare due to the reflections that occur when light enters through the front element  
  • The Zoom Lock prevents unwanted barrel extension when carrying the lens/camera combination  
 
Ukuran Filter67mm 
Lens MountCanon 
Kesesuaian LensaCanon APS-C 
Lens TypeStandard Zoom 
Image StabilizationNo 
Lens MotorNo 
Berat430g 
Min. Jarak Fokus10.6in.(0.27m) 
Jarak F Stop2.8 
Angle of View78°45'-31°11' 
Groups / Elements13 / 16 
Aperture Blade7 (Circular apertures) 
Dimensi74.0 x 81.7mm 
Kelengkapan PaketLens Cap, Rear Cap, Lens Hood 
Garansi1-year Limited Warranty by Authorized Distributor 
Lain-lainMacro Magnification Ratio 1:4.5 (at f=50mm MFD 0.27m) 

Product Reviews
  Share your thoughts about TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon with other customers.
Write & Win powered by Logitech©! Click for more info
 

Sort By   Most Helpful     Most Recent


90 of 97 people found the following review helpful:
By on I own this product
Price for Value - Lensa bagus dengan Harga miring

Lensa ini adalah lensa 3rd Party Canon yang mungkin menjadi salah satu primadona di kalangan pengguna Canon. Range 17-50mm merupakan standard Zoom Range yang paling sering digunakan oleh fotografer. bukaan aperture f/2.8 memungkinkan foto di environment yang minim cahaya.

KELEBIHAN:

  1. Harga jauh lebih murah dibandingkan dengan Lensa Canon dengan spek yang hampir mirip 17-55mm f/2.8 IS USM.
  2. Kualitas dan Ketajaman hasil foto yang boleh lah untuk diadu dengan lensa mahal.
  3. Bukaan Aperture f/2.8 yang TOP.
  4. Build Body yang lumayan Kokoh
  5. Sudah termasuk Hood (Kalau Canon non L Series harus beli terpisah)

KEKURANGAN:

  1. Motor Autofokus bunyinya agak kasar, tapi lama2 juga biasa
  2. Yah... mungkin secara "prestige" kurang gagah kalau nenteng kamera dengan lensa 3rd Party

Secara Overall, RECOMMENDED untuk teman2 pencinta fotografi yang masih terhambat karena masalah budget. This is a good option for starter lens.

 
Was this review helpful to you?

10 of 11 people found the following review helpful:
By on I own this product
Lensa 3rd party dengan IQ yang sangat bagus

Dulu beli lensa ini langsung datang ke tokonya, langsung test dua buah lensa yang sama dan langsung terkesan dengan kualitas gambarnya.

Pada bukaan f 2.8 gambar yang dihasilkan sangat tajam, pada semua rentang fokalnya.

Walaupun belum VC, namun dengan maksimal fokal 50mm, masih mudah menghandle kamera agar tidak shake saat shutter ditekan.

Kelebihan :

- bukaan lebar

- tajam pada bukaan terlebar pada semua rentang fokal

- harga yang murah dengan kualitas gambar yang sangat bagus

 

Kelemahan :

- auto fokus suara kasar, kalo dipake motret acara formal dalam ruangan lumayan terdengar oleh orang lain, (kalo sudah terbiasa memakai suaranya mirip dengan suara auto fokus canon EF 50mm 1.8 II

- belum VC, untuk speed yang rendah (dibawah 1/10s) rawan blur karena kamera shake (untuk shutter speed rendah biasanya saya menggunakan tripod), so no problem lah

secara over all sangat bagus..

 

 
Was this review helpful to you?

5 of 5 people found the following review helpful:
By on I own this product
TAJEM !!!

ini lensa sangat layak untuk di beli.

bokeh bagus, tajem jg gambarnya.

ga nyesel deh beli nih lensa, harganya jg bersahabat.

 

minusnya : ga ada VC (IS), jd klo di tempat gelap ga pake tripod berasa banget.

tp rumornya Tamron 17-50 VC kalah tajem sama yg non VC ini

 
Was this review helpful to you?

3 of 10 people found the following review helpful:
By on
pertanyaan

Apakah compatibel dengan 10D?Mohon jawabannya. terima kasih

 
Was this review helpful to you?


Bhinneka.Com Rank
  Sales Rank of TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon:
>> #26 in Camera SLR Lens >> #43 in LENSA KAMERA >> #55 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #575 in CAMERA AND VIDEO


View Rank of TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon:
>> #26 in Camera SLR Lens >> #26 in LENSA KAMERA >> #26 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #136 in CAMERA AND VIDEO

Tags
  No one has tagged TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon yet. Why not be the first to submit?

ListPedia!™
  TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon has been added to the ListPedia!™(s) below. Add it to your own.
 
Discussions
  No one has discussed TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon yet. Why not be the first to start a discussion?

Manufacturer Website http://www.tamron.com

Still Have A Question?
  Click Here to Ask Us about TAMRON 17-50mm f/2.8 XR Di II LD Asp (IF) for Canon.

     Back to top    
 
Help Us to Help You
Kami mencoba untuk menyajikan data seakurat mungkin, namun untuk kepastian, disarankan untuk merujuk pada spesifikasi resmi pada situs-situs produk yang bersangkutan.
Bila Anda menemukan kesalahan dalam database kami, silahkan beritahu kami, sehingga Anda pun ikut membantu pengunjung lain mendapatkan data yang benar.

Call Us for More Info Any Questions? We're Ready to Serve You
   
  Catatan Khusus / Special Note:
Harga jual dan spesifikasi bisa berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan sebelumnya.
Price and specification may change without prior notice.
Demi mempertahankan harga jual yang tetap kompetitif, sangat sukar bagi pihak kami untuk selalu menyediakan (ready stock) setiap produk yang kami tampilkan di Bhinneka.Com. Staff kami akan dengan senang hati mengkonfirmasikan kembali jika ada beberapa produk yang perlu dipesan serta lamanya waktu pemesanan.
Kami percaya hanya dengan cara inilah, kami tetap bisa menjaga harga jual yang terbaik bagi pelanggan kami.
Bhinneka have negotiated excellent pricing for our customers but to keep our prices competitive it is not always possible to carry stock on every single item that we list on our web site. Our sales staff will be more than happy to advise you if certain items need to be ordered and will also provide you with delivery times for those items.
This balance of price and proven service helps ensure that our valued customers get the best possible value on all their computer and electronic equipment requirements.
   
Petruk
Petruk adalah adik angkat gareng. Ia adalah Punakawan yang bersosok tinggi dan berhidung panjang. Wajahnya digambarkan manis dengan senyum yang menarik hati. Ia pandai berbicara dan sangat lucu. Dalam lawakan yang ia lontarkan, seringkali ia menyindir penyimbangan dan ketidakadilan.... Baca lanjutannya
 
Back Stage Design Story  

Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us