Register   |   Sign In   |   Help
Search
D-LINK DPR-1061 - Print Server
D-LINK DPR-1061 - Print Server
The image(s): Image / photo serves as an illustration or general guideline only.
Our team would love to explain the feature of this product to you on (021) 2929-2828
prev
1
next

D-LINK DPR-1061

  • Merek : D-LINK
  • Item No : SKU00609970
1-port UTP 10/100Mbps Auto-sensing, 1-port Parallel Printer, 2-port USB Printer Port
Rp 1,071,400
  • Bisa Bayar di Tempat (COD)
  • Harga sudah termasuk PPN 10%
  • Estimasi Pengiriman
    Siap dikirim dalam 2 – 4 hari kerja
Gratis Ongkos Kirim
Ke lebih dari 100 kota atau hitung jika kota Anda tidak termasuk dalam daftar.
Belanja melalui telepon
Belanja melalui telepon hubungi:
(021) 2929-2828
  • Overview
  • Spesifikasi
  • Share Your Printers and Multi-function Equipment
    • The DPR-1061 3-Port Print Server provides users with 3 available ports from a single device, and offers print and scan compatibility for those who are using multifunction equipment. This print server allows users to directly send out documents from their PC for fax transmissions. Enjoy sharing your printer and multifunction equipment's printing, faxing, and scanning abilities among the users on your network - all with a single print server.
  • Simultaneous Operation of all Devices
    • Equipped with a powerful CPU, large memory, high speed USB ports and network data transfer, this print server makes your operations fast. Devices attached to the DPR-1061 can print, scan, and fax at the same time, giving this multi-port print server a similar performance to 3 separate single-port print servers at a fraction of the cost.
  • Access Security and Multiple OS Support
    • The DPR-1061 provides the necessary security by allowing the administrator to configure user access right to the network printers and equipment. It supports a wide range of network OS: Support Windows 32 Bits OS (Windows 95/98/ME/NT 4.0/2000/XP/Windows 7), Apple MacOS with AppleTalk, Linux, Solaris, SCO Unix, IBM AIX and NetWare 5.x native ND S. Enjoy the flexibility and compatibility in major network OS that this print server has to offer.
  • Remote Printing Support
    • The DPR-1061 supports the Internet Printing Protocol (IPP), enabling remote users to output files to their office printer even when they are away from the site. HP PJL protocol is also supported for bi-directional network printer communication, providing network administrators with critical information about the network printer. Regardless of where you are, never worry about being unable to print out important files ever again with this print server?s convenient functions.
Standards Protocol
  • IEEE 802.3  
  • IEEE 802.3  
  • IEEE 802.3  
 
Interface
  • 2 USB 2.0 ports  
  • 1 Parallel Printer port  
  • 1 10/100BASE-TX Ethernet LAN port  
 
Device Management
  • Through Internet Explorer v6 or later; or other Java-enabled browsers  
  • DHCP server and client  
  • Print Server Administration program running under Windows  
 
Power Consumption5.0V DC/2.5A (Through external power adapter) 
Dimension192.5 x 118.4 x 31 mm 
Weight292 gram 
Temperature
  • Operating : 0º to 50ºC (32º to 122ºF)  
  • Storage : -25º to 55ºC (-13º to 131ºF)  
 
Humidity5% to 95% non-condensing 
Review Produk

Review Produk

Bagi pengalaman Anda tentang D-LINK DPR-1061 dengan pelanggan lain.
Write & Win didukung oleh Logitech©
Sort By   Most Helpful  |  Most Recent
4
Total review 1 user
  • Five Star 5
      0
  • Four Star 4
      1
  • Three Star 3
      0
  • Two Star 2
      0
  • One Star 1
      0
D-LINK DPR-1061 Review
on
By

 Produk cukup berkualitas, bagi kantor / usaha yang sedang berkembang saat ini, dukungan perangkat IT sangat dibutuhkan untuk efisiensi biaya, D-LINK DPR-1061 salah satunya, responnya cepat, pemasangan mudah, dan  sangat mendukung kelancaran proses print di kantor. Thanks for Bhinneka responnya cepat sekali terhadap customer secepat produk yang saya pakai. 

Lihat Detail Lihat Detail
First to Review First to Review Certified Buyer Certified Buyer
10 8
+ More
Lihat Detail Go To First Review
Diskusi

Diskusi

Anda bisa bertanya, maupun berbagi dengan sesama pemakai.

Belum ada topik diskusi mengenai D-LINK DPR-1061.
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...

ListPedia!™

Belum ada yang menambahkan D-LINK DPR-1061 untuk ListPedia!™ nya.
Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk menambahkan?

Bhinneka.Com Rank

Peringkat penjualan D-LINK DPR-1061:

Peringkat tinjauan D-LINK DPR-1061:
Tag

Tags

Belum ada Tag untuk D-LINK DPR-1061. Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?
Produk yang terakhir dilihat

Produk yang terakhir dilihat

Loading...

Loading...

Happiness Guarantee

LENGKAP
Emhhh pengen beli Server untuk kantor ada. Butuh Laptop untuk karyawan ada. Pengen kado'in Coffee Machine buat suami ada. Angie perlu Camera SLR ada. Edo ingin Gitar Elektrik ada. Butuh Termometer & Alat Ukur Tekanan Darah ada. Beli untuk diri sendiri ah.. Hair Styler biar makin cantik. emh.. perlu apa lagi ya? Ada.
JAMINAN PENGIRIMAN
Seluruh paket yang kami kirimkan sudah dilengkapi dengan asuransi. Jadi, jangan takut akan menerima paket yang tidak utuh, atau hilang. Tinggal buat laporan, kami ganti dengan yang baru.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
Let's Get Social
  • Like Us on Facebook
  • Follow Us on Twitter
  • Follow Us on Google+
  • Follow Us on Instagram
    Instagram
  • Follow Us on Pinterest
    Bhinneka.Com
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us