Register   |   Sign In   |   Help
Install Bhinneka.Com Search Provider Search
Home >> CAMERA AND VIDEO >> CAMERA LENS AND ACCESSORY >> LENSA KAMERA >> Camera SLR Lens >> CANON >> CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
       Cara Berbelanja        Beritahu Teman        Cetak        Bantuan?

CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II - Camera SLR Lens
Disclaimer: Images are as represented by the manufacturer. Manufacturers occasionally make innovations in appearance without prior notice.
Chat with Us

CANON

CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

#2 Most Viewed Product in Camera SLR Lens Category


Product Information Rating: 3.8 of 5 (4 reviews)
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 
Lensa Telephoto Zoom, UD Element, Super Spectra Coatings, Image Stabilizer, Ukuran Filter 58mm, Canon EF-S Mount APS-C

Bhinneka Part No:SKU00811731
Price:Rp 3,050,000
Shipping Cost:Calculate - Free Shipping on All Orders* | Click for More Info
Click for more info
BUTUH PENAWARAN? Hubungi Sales kami di 021-2929-2828 untuk membantu.

 
BAYAR DI TEMPAT (COD) JUGA OK!
Untuk pelanggan Jabodetabek, kami juga menyediakan layanan pembayaran di tempat. Dan tahukah Anda bahwa bayar dengan kartu kredit atau debit juga bisa di rumah Anda? Aman bukan?
 
BELI MELALUI TELEPON
Beli via telepon? Bisa! Silakan hubungi kami di (021) 2929-2828! Sales Consultant kami siap memberikan saran terbaik untuk Anda.
 
Overview
  The Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Lens is a compact and lightweight telephoto zoom lens that is specifically designed for the range of EOS digital SLR cameras that use the smaller EF-S lens mount. Combining powerful performance with high image quality, this lens offers the equivalent of 88-400mm in 35mm format, and is ideal for photographers seeking an affordable, versatile lens for general-purpose telephoto photography.
  • The EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS Lens incorporates Canon's 4-stop compensation Image Stabilizer technology. This allows the use of shutter speeds up to 4 times slower with no perceptible increase in image blur. Automatic panning detection automatically turns off the Image Stabilizer in either the horizontal or vertical direction when following moving subjects.  
  • Compatible with cameras that have APS-C size sensors  

Detail Specifications
 
Fitur
  • Image Stabilizer
    • 4 step Image Stabilizer (IS) extends low light options to previously unavailable levels. Photographers normally shooting handheld at 1/250 sec can switch on IS to obtain a similarly steady and blur-free result with a shutter speed of just 1/15 second.  
     
  • Superior Image Quality
    • One UD (Ultra-low Dispersion) lens element is used to suppress the effects of secondary chromatic aberrations - for crisp, sharp, high-contrast images without fringing throughout the zoom range.  
     
  • Super Spectra Coatings
    • Optimized Super Spectra lens coatings and lens element shaping, suppress flare and ghosting - more prone to occur with digital cameras due to reflection off the image sensor. Coatings also help achieve true color balance and increase contrast for vivid hi-fidelity images.  
     
 
Ukuran Filter58mm 
Lens MountCanon 
Kesesuaian LensaCanon APS-C 
Lens TypeTelephoto Zoom 
Image StabilizationYes 
Berat
  • 13.76 oz (390 g)  
 
Min. Jarak Fokus3.61' (1.1 m) 
Angle of View27° - 6° 
Groups / Elements10 / 12 
Aperture BladeDiaphragm Blades 7 
Dimensi(DxL) : Approx. 2.8 x 4.3" (7.11 x 10.92 cm) 
Garansi1-year Limited Warranty by Authorized Distributor 

Product Reviews
  Share your thoughts about CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II with other customers.
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 

Sort By   Most Helpful     Most Recent


94 of 102 people found the following review helpful:
By on I own this product
lenda tele murah, tajam dan bokeh jalan

lensa ini saya pake di canon eos 600d saya, lensa dengan harga yg cukup terjangkau,udah Image Stabilizer (IS), FL  yg jauh 250mm jd bisa buat candid foto, buat bokeh juga bagus, tajam di FL 55- 100mm, kl diatas itu harus pake tripod buat mengurangi shake tangan, sayang bodi nya kurang kokoh n masih culun karena filter ringnya 58mm dan Autofokusnya agak berisik.

overall dengan harga sekitar 2.5juta lensa ini bagus untuk dimiliki untuk yg pertama belajar DSLR camera khususnya yg tele sebagai tambahan lensa kitnya

 
Was this review helpful to you?

84 of 94 people found the following review helpful:
By on
Lensa yang cocok buat OUTDOOR!

Saya baru beli produk ini dari Bhinneka.com kira2 blm satu minggu yang lalu..Awalnya saya ragu belanja online!

Akhirnya saya memberanikan diri untuk berbelanja secara online.. Lensa Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II lah yang saya pilih pertama!

Banyak yang bimbang antara lensa ini atau Canon 70-300mm. Well....saya menyarankan pilih lensa ini! Lensa yang oke banget buat outdoor. Walupun fungsi utama sepertinya untuk lensa tele, tapi favorit saya justru pada focal ke 55mm. Why? hasilnya tajam bgt. Dan kita bisa mendapatkan bukaan f/4 pada focal di 55mm(pada lensa kit, focal 55mm menghasilkan maksimal bukaan f/5,6). Jadi bokeh jalan, tajam terjaga. Di bukaan 4 dan focal 55mm, lensa ini cocok untuk mendapatkan ilustrasi foto company profil yang hanya butuh bokeh sewajarnya namun ketajaman maksimal. Oke deh pokoknya .

gak nyesel gw belanja online lewat situs TERPERCAYA seperti bhinneka.com ini, lain waktu saya PASTI belanja lagi disini! Terima Kasih BHINNEKA.COM ... Sukses selalu!!!


 

 
Was this review helpful to you?

22 of 29 people found the following review helpful:
By on I own this product
Ekonomis

Harga yang pantas dengan hasil yang memuaskan. Cocok buat pemula dan keperluan keluarga.

 
Was this review helpful to you?

16 of 20 people found the following review helpful:
By on
motret bisa maksimal

IS image stabilizer, dari lensa ini adalah keunggulan yang patut di pertimbangkan, 

 

 
Was this review helpful to you?


Bhinneka.Com Rank
  Sales Rank of CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II:
>> #6 in Camera SLR Lens >> #6 in LENSA KAMERA >> #11 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #224 in CAMERA AND VIDEO


View Rank of CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II:
>> #2 in Camera SLR Lens >> #2 in LENSA KAMERA >> #2 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #19 in CAMERA AND VIDEO

Tags
  Check the boxes next to the tags you consider relevant to CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II or submit your own tags.
 

ListPedia!™
  CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II has been added to the ListPedia!™(s) below. Add it to your own.
 
Discussions
  No one has discussed CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II yet. Why not be the first to start a discussion?

Manufacturer Website http://www.canon.com

Still Have A Question?
  Click Here to Ask Us about CANON EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II.

     Back to top    
 
Help Us to Help You
Kami mencoba untuk menyajikan data seakurat mungkin, namun untuk kepastian, disarankan untuk merujuk pada spesifikasi resmi pada situs-situs produk yang bersangkutan.
Bila Anda menemukan kesalahan dalam database kami, silahkan beritahu kami, sehingga Anda pun ikut membantu pengunjung lain mendapatkan data yang benar.

Call Us for More Info Any Questions? We're Ready to Serve You
   
  Catatan Khusus / Special Note:
Harga jual dan spesifikasi bisa berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan sebelumnya.
Price and specification may change without prior notice.
Demi mempertahankan harga jual yang tetap kompetitif, sangat sukar bagi pihak kami untuk selalu menyediakan (ready stock) setiap produk yang kami tampilkan di Bhinneka.Com. Staff kami akan dengan senang hati mengkonfirmasikan kembali jika ada beberapa produk yang perlu dipesan serta lamanya waktu pemesanan.
Kami percaya hanya dengan cara inilah, kami tetap bisa menjaga harga jual yang terbaik bagi pelanggan kami.
Bhinneka have negotiated excellent pricing for our customers but to keep our prices competitive it is not always possible to carry stock on every single item that we list on our web site. Our sales staff will be more than happy to advise you if certain items need to be ordered and will also provide you with delivery times for those items.
This balance of price and proven service helps ensure that our valued customers get the best possible value on all their computer and electronic equipment requirements.
   
Topeng Dewa Wisnu
Dalam Hindu, Wisnu dipuja sebagai manifestasi Sang Hyang Widhi yang memberi kesuburan dan memelihara alam semesta. Ia adalah suami Dewi Laksmi yang dalam kitab Weda seringkali muncul dengan Indra yang membantunya membunuh Vritra. Selain dengan Indra, hubungannya dengan Brahma dan Siwa memunculkan konsep Trimurti.... Baca lanjutannya
 
Back Stage Design Story  

Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us