STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold - Gaming Headset
STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold - Gaming Headset
STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold - Gaming Headset
STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold - Gaming Headset
1 2 3 4

STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold

  • (1)
  • Selengkapnya
Rp 1,410,000
Garansi: 12 Bulan dari Distributor Resmi di Indonesia
  • Headset
  • 10 - 28.000Hz
  • 32ohm
  • Microphone
  • 3.5mm jack
  • Overview
  • Spesifikasi

Iconic Design
The Siberia v2 headset is a member of SteelSeries’ iconic Siberia line, which revolutionized the gaming headset with unparalleled comfort and sound quality. The headset features a beautiful design, enduring comfort, and excellent audio performance all in one package.

Extreme Comfort
Siberia v2 is built around the Siberia suspension system, the most comfortable headset headband in the world. This lightweight headband is designed for maximum comfort and a perfect fit during long gaming sessions. SteelSeries believes in keeping the gameplay heavy, not the gear you’re wearing to play it.

Retractable Mic
We mounted the microphone on a gooseneck boom arm so it is unidirectional and retractable. This maneuverability makes it ideal for clear voice pickup as you can position it how you see fit or it can be hidden away in the left earcup when it isn’t needed.

Superior Sound
At the core of the Siberia v2 Illuminated’s incredible audio experience are 50mm SteelSeries speaker drivers that pump out crystal-clear, full-range audio. We want you to hear more, know more and win more.

Custom-Engineered Soundscape
Our engineers specifically optimized and tuned the acoustic environment for accurate reproduction of in-game sounds such as footsteps, alerts and gunshots.

Noise Reduction
The earcups feature a passive noise-reducing foam, which helps you to focus on the important audio and voice communications while not being distracted by outside noise.

Control Your Audio
In-line audio controls give you easy access for controlling your volume and microphone right on the headset’s cord. This is especially handy when you don’t have easy access to in-game or system volume settings.

Frekuensi18 - 28.000 Hz 
Impedance32 Ohm 
Panjang Kabel
  • Cable Length: 1.2 m (3 ft)  
  • Cable Extension: 2 m (6.5 ft)  
 
Mic
  • Frequency response: 50 - 16.000 Hz  
  • Pick up pattern: Uni-directional  
  • Sensitivity: -38 dB  
 
+ More
- Less
Customer Reviews
submit
Sort By:   Most Helpful  |  Most Recent
4
Total review 1 user
  • Five Star 5
      0
  • Four Star 4
      1
  • Three Star 3
      0
  • Two Star 2
      0
  • One Star 1
      0
review singkat
on
By

Plus nya :

  1. Build quality bagus
  2. Output Speaker bagus
  3. Input sound dari Mic bagus (jernih) 
  4. Pull-out mic 
  5. Nyaman & ringan (dipake berjam-jam gk pegel)
  6. Volume control simple dan fungsional
  7. Good looking
  8. Harga cocok dengan kualitas barang

Minus nya :

  1. Head cable suspension : Terbuat dari kain / fabric, kwatir gampang putus kalau tersangkut2. Mungkin akan lebih baik kalo pakai material seperti mic nya (flexi cable)
  2. Tidak se-kedap saudaranya (si 7H).

Overall : Barang bagus nih...yes

Lihat Detail
First to Review I Own This Product
21
Apakah review ini membantu?
+ More Reviews
Go To First Review
Tags
Belum ada Tag untuk STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold. Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?
SEMUA BISA
Beli via klak-klik onlinestore bisa. Beli via telepon bisa. Beli via chat bisa, Beli via email bisa. Beli datang ke toko juga bisa. Bayar pakai kredit card bisa. Bayar COD bisa, Bayar ATM atomatis bisa, Bayar potong pulsa bisa. Mau diantar bisa, Mau ambil sendiri bisa, Mau via kurir apalagi, bisa. Senang kan, belanja semua bisa.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
LENGKAP
Segala yang kamu butuhkan lengkap tersedia di sini! Bhinneka.Com menyediakan segala kebutuhan Anda, mulai dari server, komputer, gadget, peralatan elektronik, alat sport sampai produk kecantikan. A Real A-to-Z Shopping Experience!
Jual Gaming Headset STEELSERIES Siberia v2 Full-Size Headset - Black & Gold. Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Gaming Headset lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2016 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us