Register   |   Sign In   |   Help
Search
FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42 - Camera Flash
The image(s): Image / photo serves as an illustration or general guideline only.
Our team would love to explain the feature of this product to you on (021) 2929-2828

FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42

  • Merek : FUJIFILM
  • Item No : SKU01013443
TTL, Shoe Mount Flash (Guide No. 138'/42.06 m at 105 mm), Bounce, Swivel
Rp 2,100,000
  • Bisa Bayar di Tempat (COD)
  • Harga sudah termasuk PPN 10%
  • Cicilan mulai dari Rp 87,500 / bulan
    Lihat selengkapnya
  • Estimasi Pengiriman
    Siap dikirim dalam 2 – 4 hari kerja
Gratis Ongkos Kirim
Ke lebih dari 100 kota atau hitung jika kota Anda tidak termasuk dalam daftar.
Garansi
1-year Limited Warranty by Authorized Distributor
Belanja melalui telepon hubungi:
(021) 2929-2828
  • Overview
  • Spesifikasi
The EF42 Shoe Mount Flash for FUJIFILM Cameras is a lightweight, portable on-camera flash with a 138' (42 m) guide number @ ISO 100. It has auto zoom that automatically matches the focal length of the lens (24-105mm in 35mm format), and can be set for APS-C or full-frame 35mm use. Light output is adjustable from full power all the way down to 1/64 power. Exposure compensation of +/-1.5 EV in 1/2-stop steps helps you further refine your lighting. The flash head rotates 90° vertically, 180° to the left, and 120° to the right for total flexibility in directing your light. The EF42 is compatible with FinePix X100 / HS30EXR / HS33EXR / HS25EXR / HS28EXR / HS20EXR / HS22EXR / FUJIFILM X10, FUJIFILM X-S1, FUJIFILM X-Pro1 cameras. It operates on 4x alkaline or 4x NiMH AA batteries. Batteries are not included.
Features
  • Shoe mount flash with a guide number of 138' (42 m) at ISO 100  
  • Auto zoom automatically matches flash angle to lens focal lengths in the 24-105 mm range (35 mm format equivalent)  
  • The flash head can be rotated 90° vertically, 180° left, or 120° right to provide bounce-flash lighting in nearly all situations  
  • Exposure compensation of ±1.5 EV gives free rein to your creative powers. Choose from settings of -1.5, -1, -0.5, 0, +0.5, +1, and +1.5 EV  
  • Manual flash level adjustment gives you a choice of full output (1/1) or 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, and 1/64 of full power  
  • Lens focal can be displayed during shooting either in APS-C (DIGITAL) or 35 mm (35mm) format  
  • With coverage for focal lengths as short as 20 mm (35 mm format equivalent), the EF-42 can also be used for wide-angle shots  
  • Compatible with FinePix X100 / HS30EXR / HS33EXR / HS25EXR / HS28EXR / HS20EXR / HS22EXR / FUJIFILM X10, FUJIFILM X-S1, FUJIFILM X-Pro1 cameras  
 
Flash TypeShoe Mount 
Guide Number at ISO 100138' (42.06 m) 
TTL DedicationYes 
Bounce HeadYes 
Swivel HeadYes 
Zoom HeadYes
  • Full frame: 24 mm - 105 mm  
 
Power Source4x AA Alkaline, Rechargeable Ni-MH Batteries 
Dimensions (W x H x D)4.6 x 2.5 x 4.0" / 11.7 x 6.4 x 10.2 cm 
Weight9.2 oz / 261 g Excluding batteries 

Review Produk

+ More
Go To First Review

Diskusi

Anda bisa bertanya, maupun berbagi dengan sesama pemakai.

Belum ada topik diskusi mengenai FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42.
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...

ListPedia!™

Belum ada yang menambahkan FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42 untuk ListPedia!™ nya.
Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk menambahkan?

Bhinneka.Com Rank

Peringkat penjualan FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42:

Peringkat tinjauan FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42:

Tags

Belum ada Tag untuk FUJIFILM Shoe Mount Flash EF-42. Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?

Produk yang terakhir dilihat

Loading...

Loading...

Happiness Guarantee

BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
JAMINAN KEASLIAN
Semua barang dijamin asli! tidak ada yang KW. Dari pertama kali buka toko online tahun 1999 sampai sekarang tetap pegang komitmen ini. Ngga perlu khawatir dapat barang abal-abal.
DON'T WORRY, BE HAPPY
Kami memiliki pusat service yang menjadi authorized service center untuk merk Lenovo, Hewlett-Packard Exchange Point, HTC, Intel, dan Microsoft. Jadi, proses belanja kamu dijamin deh dari awal sampai akhir, dari mulai belanja hingga klaim garansi.
Be Happy
  • Instagram
  • Bhinneka.Com
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us