PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue - Headset Bluetooth
PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue - Headset Bluetooth
PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue - Headset Bluetooth
PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue - Headset Bluetooth
PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue - Headset Bluetooth
1 2 3 4 5

PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue

  • (2)
  • Selengkapnya
Rp 1,910,000
-25%
PROMO
Harbolnas 2016Selengkapnya
Rp 1,425,000
Cicilan 12 x Rp 118,750  Selengkapnya
Sisa 1 Unit
Garansi: 12 Bulan dari Distributor Resmi di Indonesia
  • Harga termasuk PPN 10%
  • Siap dikirim di hari yang sama
    (Free Shipping*) Selengkapnya
  • 100% Satisfaction Guaranteed Selengkapnya
  • Bluetooth Headset Stereo
  • Up to 8 hours listen time
  • Up to 6 hours talk time
  • Up to 33 feet/10 meters range
  • Bluetooth® v3.0
  • Overview
  • Spesifikasi
  • Useful Information

It's time to get moving and get FIT

Whatever your workout, the flexible, sweat]proof Plantronics BackBeat FIT wireless stereo headphones keep pace with you. Its powerful audio lets you clearly hear your music while its safety]oriented design lets you hear your surroundings and be seen at night. The reversible armband secures your smartphone while you’re moving and stores your headphones when you’re done – making it your perfect workout partner.

Made for your workout

Comfortable, stable, and built for action, BackBeat FIT features a flexible design that fits comfortably and stays put for all levels of exercise. The easily accessible on-ear controls let you keep moving while you control your music or calls, while the included neoprene armband comfortably secures your smartphone. When you've finished your workout, the flexible BackBeat FIT folds up and can be stored in the armband case. Great for working out at the gym, the BackBeat FIT is also an excellent partner for outdoor training - day or night. The safety-oriented eartip design and reflective finish let you hear your surroundings and be seen at night.

 

Sweat-proof, durable design

You can rely on the BackBeat FIT to work as hard as you do - through rain, sweat, and even the splash of a sports drink. BackBeat FIT headphones are protected against sweat and moisture by its design and P2i technology. The P2i nano-coating is applied during the manufacturing process, resulting in invisible liquid repellent properties that also makes the headphones more reliable, wherever your busy life takes you.

Stay moving longer

You'll enjoy a week of workouts with up to 8 hours of listening time (6 hours of talk time) and 14 days of standby time. When the BackBeat FIT is out of range from your phone or tablet, the DeepSleep power-saving hibernation mode kicks in to keep the headphones charged for up to six months.

At a Glance

  • Flexible design fits comfortably and stays put for all levels of exercise
  • Rugged sweat-proof design with P2i coating
  • On-ear controls for calls and music
  • Included neoprene armband secures your smartphone and reverses to store headphones
  • Powerful speakers deliver the heart-pumping bass and crisp highs of your music
  • Up to 8 hours of listening time, 6 hours of talk time, 14 days of standby time
  • DeepSleep mode puts earbuds into hibernation when away from phone to extend battery life
TipeBluetooth Headset Stereo 
Volume ControlCall Answer/End : Yes 
Berat
  • 24 grams  
 
Kelengkapan Paket
  • Bluetooth  
  • Kabel USB  
  • Pouch  
  • Buku Manual  
  • Kartu Garansi  
 
Lain-lain
  • Connection
    • Type : Bluetooth® v3.0  
    • Wireless Range : Up to 33 feet/10 meters range  
    • Multi-Point : Eight]device memory  
     
  • Voice Commands
    • Enhanced Services : Status alerts  
     
  • Power
    • Battery Power : Up to 8 hours listen time/Up to 6 hours talk time  
    • Charger Type : Micro USB Charging  
     
  • Audio
    • A2DP : Yes  
     
  • Connect to : tablet, mobile phone  
 
Manufacturer Website http://plantronics.com
+ More
- Less
Customer Reviews
submit
Sort By:   Most Helpful  |  Most Recent
4
Total review 2 user
  • Five Star 5
      0
  • Four Star 4
      2
  • Three Star 3
      0
  • Two Star 2
      0
  • One Star 1
      0
Headset bluetooth untuk lari
on
By

Sebenarnya saya niat beli headset Plantronic Backbeat Fit  karena bebrapa bulan ini saya sedang hobi olahraga lari dan mengikuti beberapa event lari yang ada, terakhir saya pake pas lomba lari 10K di daerah bekasi, selama pemakaian tidak pernah bermasalah dan mejadikan olah raga lari lebih menyenangkan apalagi sudah disediakan pouch untuk tempat handphone nya....pokoknya ok banget dah nih produk....walupun dari segi harga lumayan merogoh saku celana...heheheh tapi terbayar dengan tambahan bonusPHILIPS In Ear Headphones dari bhineka.

Lihat Detail
First to Review Certified Buyer
44
Apakah review ini membantu?
Komparasi dg produk sejenis
on
By

Hasil dari pengalaman saya dari memakai produk sejenis dari brand lainnya jauh lebih memuaskan. Keduanya sama-sama dipasarkan utk Sport. Dengan harga yang relatif hampir sama kenyamanan dan kualitasnya lebih unggul.

Berikut beberapa kelebihan nya dibanding produk lainny yg pernah saya pakai,

- batere 2x lipat lebih tahan lama

-desainnya lebih pas dan tidak mudah lepas saat dipakai

- dapat bonus armband

- harga hanya selisih 100rb dr produk brand sebelah

-masih dapet bonus earphone philips

Sejauh ini cukup memuaskan satu lagi yg ingin diuji , seberapa lama produk ini bertahan tanpa kerusakan. Krn dr produk sejenis dari brand yg lain blm ada setahun sdh ga bisa dipakai lagi, rusak entah mungkin karena sering terkena keringat atau apa. Yang jelas pemakaian hampir tiap hari utk menemani olahraga.

 

Lihat Detail
Certified Buyer
35
Apakah review ini membantu?
+ More Reviews
Go To First Review
Tags
Silakan centang kotak di sebelah Tag yang menurut Anda paling relevan untuk PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue atau masukkan Tag Anda sendiri.
DON'T WORRY, BE HAPPY
Kami memiliki pusat service yang menjadi authorized service center untuk merk Lenovo, Hewlett-Packard Exchange Point, HTC, Intel, dan Microsoft. Jadi, proses belanja kamu dijamin deh dari awal sampai akhir, dari mulai belanja hingga klaim garansi.
Be Happy
BELANJA GRATIS
Enaknya gimana yach… bayar dengan debit atau kartu kredit sih? Dua-duanya ngga enak lagi mesti bayar :) Memangnya ada yang Gratis? ada, kalau kamu kumpulin point reward dan belanja potong point. Nah mulai dech ngumpulin Bhinneka Point, hayoo tunggu apa lagi.
JAMINAN PENGIRIMAN
Seluruh paket yang kami kirimkan sudah dilengkapi dengan asuransi. Jadi, jangan takut akan menerima paket yang tidak utuh, atau hilang. Tinggal buat laporan, kami ganti dengan yang baru.
Jual Headset Bluetooth PLANTRONICS Backbeat Fit With Neoprene Armband - Blue. Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Headset Bluetooth lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2016 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us