Register   |   Sign In   |   Help
Install Bhinneka.Com Search Provider Search
Home >> CAMERA AND VIDEO >> CAMERA LENS AND ACCESSORY >> LENSA KAMERA >> Camera SLR Lens >> NIKON >> NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR
       Cara Berbelanja        Beritahu Teman        Cetak        Bantuan?

NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR - Camera SLR Lens
Disclaimer: Images are as represented by the manufacturer. Manufacturers occasionally make innovations in appearance without prior notice.
Chat with Us

NIKON

NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR



Product Information Rating: 4.0 of 5 (3 reviews)
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 
Telephoto Zoom Lens, Filter Size 67mm, Weight 745g, Nikon FX and DX Mount with Motor

Bhinneka Part No:SKU01706184
Price:Rp 6,105,000
Shipping Cost:Calculate - Free Shipping on All Orders* | Click for More Info
Click for more info
BUTUH PENAWARAN? Hubungi Sales kami di 021-2929-2828 untuk membantu.

 
BAYAR DI TEMPAT (COD) JUGA OK!
Untuk pelanggan Jabodetabek, kami juga menyediakan layanan pembayaran di tempat. Dan tahukah Anda bahwa bayar dengan kartu kredit atau debit juga bisa di rumah Anda? Aman bukan?
 
BELI MELALUI TELEPON
Beli via telepon? Bisa! Silakan hubungi kami di (021) 2929-2828! Sales Consultant kami siap memberikan saran terbaik untuk Anda.
 
Overview
  The Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED AF-S VR is a high-performance super telephoto zoom lens that has been designed to meet the demands of both digital and 35mm format SLR users. It offers a 4.3x zoom with a range of 70-300mm (equivalent 105-450mm on a DX Nikon D-SLR) and features ED (Extra-low Dispersion) glass elements that ensure superior optical performance. This lens incorporates Nikon's second-generation vibration reduction system (VR II) that allows flexible hand-held shooting by stabilizing the image to the equivalent extent of using a shutter speed that is four stops faster when compared with a conventional lens. The SWM (Silent Wave Motor) and IF (Internal Focusing) ensure fast and quiet focusing action, and the nine-blade rounded diaphragm makes out-of-focus elements blend smoothly to produce natural-looking, harmonious backgrounds.

Detail Specifications
 
Fitur
  • SWM (Silent Wave Motor) enables quiet automatic focusing with quick and convenient switching between autofocus and manual operation.  
  • IF (Internal Focusing) design for fixed lens length and non-rotating front element allows the use of circular polarizing filters and lens-mounted flash accessories.  
  • VR offers the equivalent stability of a shutter speed that is 4 stops faster. Normal Mode counters hand-held vibration and Active Mode reduces mechanically-induced vibrations.  
  • Two ED glass elements minimize chromatic aberration across the entire zoom range while ensuring high resolution and contrast.  
  • 9-blade rounded diaphragm makes out-of-focus elements blend together smoothly for natural-looking backgrounds.  
 
Ukuran Filter67mm 
Lens MountNikon 
Kesesuaian LensaNikon APS-C (DX) and Full Frame (FX) 
Lens TypeTelephoto Zoom 
Image StabilizationYes 
Lens MotorYes 
Berat745g 
Min. Jarak Fokus4.9' (1.5 m) 
Jarak F Stop4.5-5.6 
Angle of View34-8° 
Groups / Elements12 / 17 
Aperture Blade
Dimensi143mm x 80mm 
Kelengkapan PaketLens Cap, Rear Cap, Lens Hood, Lens Case 
Garansi1-year Limited Warranty by Authorized Distributor 

Product Reviews
  Share your thoughts about NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR with other customers.
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 

Sort By   Most Helpful     Most Recent


47 of 58 people found the following review helpful:
By on I own this product
Cheap but excelent

Bagi anda yang menginginkan lensa Tele tapi terjangkau dan bagus, lensa ini patut anda pertimbangkan,karena teknologi VR dari tele ini sangatlah membantu, meski kadang agak berisik, tapi itu tidak menjadi masalah..hanya saja, bukaan F nya masih tergolong kurang kecil..but so far this lens can help me to make the good picture and sharp..

 
Was this review helpful to you?

7 of 18 people found the following review helpful:
By on I own this product
WTH

 Nggak ngerti lagi tele yang lumayan mahal ini masih dibilang murah sama agan dibawah ane.

But overall ini produk emang jago banget. Hasilnya memuaskan. Apalagi VR nya, ngebantu banget kalo cahayanya lg kurang.. GB Nikon. Harganya dikurangin lagi dong, biar yang lain bisa mencicipi

 
Was this review helpful to you?

3 of 13 people found the following review helpful:
By on
WTH

 Nggak ngerti lagi tele yang lumayan mahal ini masih dibilang murah sama agan dibawah ane.

But overall ini produk emang jago banget. Hasilnya memuaskan. Apalagi VR nya, ngebantu banget kalo cahayanya lg kurang.. GB Nikon. Harganya dikurangin lagi dong, biar yang lain bisa mencicipi

 
Was this review helpful to you?


Bhinneka.Com Rank
  Sales Rank of NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR:
>> #10 in Camera SLR Lens >> #10 in LENSA KAMERA >> #19 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #160 in CAMERA AND VIDEO


View Rank of NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR:
>> #39 in Camera SLR Lens >> #39 in LENSA KAMERA >> #39 in CAMERA LENS AND ACCESSORY >> #169 in CAMERA AND VIDEO

Tags
  No one has tagged NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR yet. Why not be the first to submit?

ListPedia!™
  NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR has been added to the ListPedia!™(s) below. Add it to your own.
 
Discussions
  No one has discussed NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR yet. Why not be the first to start a discussion?

Manufacturer Website http://www.nikon.com

Still Have A Question?
  Click Here to Ask Us about NIKON AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G IF ED VR.

     Back to top    
 
Help Us to Help You
Kami mencoba untuk menyajikan data seakurat mungkin, namun untuk kepastian, disarankan untuk merujuk pada spesifikasi resmi pada situs-situs produk yang bersangkutan.
Bila Anda menemukan kesalahan dalam database kami, silahkan beritahu kami, sehingga Anda pun ikut membantu pengunjung lain mendapatkan data yang benar.

Call Us for More Info Any Questions? We're Ready to Serve You
   
  Catatan Khusus / Special Note:
Harga jual dan spesifikasi bisa berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan sebelumnya.
Price and specification may change without prior notice.
Demi mempertahankan harga jual yang tetap kompetitif, sangat sukar bagi pihak kami untuk selalu menyediakan (ready stock) setiap produk yang kami tampilkan di Bhinneka.Com. Staff kami akan dengan senang hati mengkonfirmasikan kembali jika ada beberapa produk yang perlu dipesan serta lamanya waktu pemesanan.
Kami percaya hanya dengan cara inilah, kami tetap bisa menjaga harga jual yang terbaik bagi pelanggan kami.
Bhinneka have negotiated excellent pricing for our customers but to keep our prices competitive it is not always possible to carry stock on every single item that we list on our web site. Our sales staff will be more than happy to advise you if certain items need to be ordered and will also provide you with delivery times for those items.
This balance of price and proven service helps ensure that our valued customers get the best possible value on all their computer and electronic equipment requirements.
   
Topeng Jatayu
Jatayu adalah seekor burung yang dikenal dalam lakon cerita Ramayana. Ia adalah keponakan Garuda. Bapaknya adalah Aruna adalah kakak Garuda. Jatayu lahir sebagai dua bersaudara dengan Sempati kakaknya. Sebagai kakak, Sempati selalu berusaha melindungi Jatayu yang memang terkenal bandel sejak kecilnya. Seperti ketika ia terkagum-kagum melihat sinar matahari di siang hari yang berwarna kuning terang dan berwarna merah menyala saat pagi dan senja.... Baca lanjutannya
 
Back Stage Design Story  

Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us