Register   |   Sign In   |   Help
Search
CANON Speedlite 430EX II - Camera Flash
CANON Speedlite 430EX II - Camera Flash
CANON Speedlite 430EX II - Camera Flash
CANON Speedlite 430EX II - Camera Flash
CANON Speedlite 430EX II - Camera Flash
The image(s): Image / photo serves as an illustration or general guideline only.
Our team would love to explain the feature of this product to you on (021) 2929-2828
1

CANON Speedlite 430EX II

  • Merek : CANON
  • Item No : SKU01806005
E-TTL and E-TTL II Shoe Mount Flash (Guide No. 141'/43 m at 105mm), Bounce and Swivel Features
Rp 3,340,000
  • Bisa Bayar di Tempat (COD)
  • Estimasi Pengiriman
    Siap dikirim dalam 2 – 4 hari kerja
Gratis Ongkos Kirim
Ke lebih dari 100 kota atau hitung jika kota Anda tidak termasuk dalam daftar.
Garansi
1-year Limited Warranty by Authorized Distributor
Belanja melalui telepon hubungi:
(021) 2929-2828
  • Overview
  • Spesifikasi
  • Useful Information
The Canon Speedlite 430EX II Flash is Canon's mid-range shoe mount flash, yet it offers many of the same advanced features as its bigger brother, the 580EX II. It is designed to fully support the entire range of Canon digital SLR and G-series cameras. The Speedlite 430EX II Flash is compatible with Canon's latest E-TTL II (Evaluative Through The Lens) auto exposure technology. When combined with a compatible Canon camera and compatible lens, E-TTL II utilizes subject distance and other information that automatically modifies flash power, resulting in accurate flash exposure regardless of subject size, reflectance, or photographic composition. This is great for photographers that shoot high contrast or reflective subjects, like those encountered in wedding photography. Photographers can now capture every detail from the black of tuxedos to the white of wide smiles and wedding dresses.
Features
  • The fully swiveling bounce head zooms automatically over a range of 24mm-105mm. Its Wireless E-TTL II compatibility permits it to function as a slave unit, triggered by a 580EX, ST-E2, or MR-14EX. Any number of 430EX and 550EX Speedlites can be combined as slave units for creative effects.  
  • The Speedlite 430EX also automatically transfers color temperature information to recent models of digital SLR cameras. The camera then sets the best white balance setting for the flash shot. This feature works when the camera's white balance mode is set to Auto White Balance (AWB) or Flash white balance mode.  
  • Flash controls can now be set on the flash's rear LCD panel, or directly on the camera's LCD screen on compatible EOS Digital SLR cameras.  
  • Intuitively placed controls keep features easily accessible, such as adjusting manual flash exposure from full power to 1/64 in 1/3 stop increments, and enabling the second curtain sync function. A separate Custom Function button provides maximum control over various flash functions.  
  • Nine custom functions are also now available, as well as a flash head that is more maneuverable and capable of more angles for bouncing flash illumination than its predecessor.  
  • Professional Modes:
    • E-TTL II, E-TTL, TTL & Manual  
    • FP Mode, or high-speed sync, allows the camera to sync with flash at higher shutter speeds  
    • Wireless TTL flash when combined with ST-E2 Transmitter & multiple 550 EX's  
    • Automatically adjusts the flash coverage to adjust for differences in chip size on APS-C sized digital cameras  
     
  • 20% faster recycling time than the Speedlite 420EX  
  • Ultra-bright 2-LED focus assist-beam compatible with all focus points of all EOS AF systems, up to 9-point AF  
 
Flash TypeShoe Mount 
Guide Number at ISO 100141ft / 43m at 105mm 
Guide Number at ISO 200Not specified by manufacture 
Angle of Coverage
  • 84° (24mm in 35mm format) to 23.3° (105mm)  
  • 114° (14mm) with included wideangle adapter  
 
TTL DedicationYes 
Bounce HeadYes 
Swivel HeadYes 
Zoom HeadYes
  • 24-105mm (auto-zoom, with auto adjustment for different CMOS sizes)  
 
Off Camera TerminalNo 
Recycle Time
  • 3 Seconds (based on alkaline batteries & full power)  
  • 2 Seconds (based on NiMH batteries & full power)  
 
Power Source4 x AA Alkaline or NiMH Batteries (not included) 
Dimensions (W x H x D)72 x 122 x 101 mm 
Weight330g 
Package ContentsShoe Stand, Flash Pouch 
Manufacturer Website http://www.canon.com

Review Produk

Bagi pengalaman Anda tentang CANON Speedlite 430EX II dengan pelanggan lain.
Mari menulis dan dapatkan kesempatan memenangkan eCoupon 300 ribu rupiah, untuk 5 orang Pemenang
Sort By:   Most Helpful  |  Most Recent
4.7
Total review 3 user
  • Five Star 5
      2
  • Four Star 4
      1
  • Three Star 3
      0
  • Two Star 2
      0
  • One Star 1
      0
Contoh Hasil...
on
By

Contoh hasil jepretan nya...

http://goo.gl/uHiyL

Highly Recommended Items 

Lihat Detail
16 0
Highly Recommended Item for Photo Enthusiast
on
By

Saya punya SpeedLite 430EX (mk.1), kesan pesan saya setelah pake flash ini (430EX mk1)... "Waaaw.."

Hasil foto saya menjadi sangat bagus... Cukup arahkan ke atas, hasil foto anda sudah seperti profesional... Contoh hasil jepretan pke flash ini, bisa dilihat di sini... http://goo.gl/K0q0k

Pros :

+ ETTL (body and flash bisa komunikasi, sangat jarang over/under)

+ AF Beam (IR Flash membantu AF walau dalam keadaan gelap gulita, Dead Lock Focus)

+ Fast Recycling (Full Power makan waktu 1 detik aja, pke batre Philips NiMh 2700MaH)

+ Solid Buid Quality + Long Terms Reliability

+ High Resale Value

 

Cons :

- Mahal (nggak juga sih... relatif ya...)

- No External Power (Nggak perlu juga sih... Cukup buat 500x shots di take out malam hari pke batre yg sy sebut diatas)

- Gak ada bounce card (perlu kertas putih + solatip, no big deal)

- Bounce ke langit sering keliatan waktu pke lensa 10mm (perlu trik klo pas pke lensa wide)

- Cuma bisa muter 270 derajat. (Hadoooowh... Canon gmn sih...)

 

Udah nggak usah mikir panjang... Kalo 600EX kemahalan menurut anda, ambil saja flash ini... Cukup mumpuni kok...

HIGHLY RECOMMENDED

 

Lihat Detail
I Own This Product
6 0
Flash populer yang Mantap! untuk amatir-serius
on
By

awalnya saya ragu membeli flash dengan canon dengan harga 3x flash non canon yang memiliki design sama (ex: yongnuo). namun setelah mencoba saya puas dengan hasilnya, jangkauan pada objek 7m masih terjangkau dengan baik pada power 1/9 dengan mode manual.

flash ini juga dilengkapi mode ETTL, dimana kekuatan flash secara otomatis aan menyesuaikan pada kondisi cahaya, zoom range dan aperture sesuai pada pengaturan di kamera sehingga cukup akurat dalam penerangan yang kondisional dan tentunya memudahkan para amatir seperti saya untuk belajar menggunakan flash dengan berbagai teknik termasuk bounching.

secara teknis kamera ini memiliki kecepata recycling yang cepat dan tidak begitu berisik, sehingga dapat digunakan berturut-turut dalam jangka 4 detik. sangat cocok sebagai flash commander maupun slave pada pemotretan outdoor maupun studio. flash ini juga memiliki diffuser bawaan pada bagian atas dan plat shoe yang dapat dipasangkan pada tripod.

kelemahan pada flash ini adalah agak boros baterai (menggunakan 4 baterai AA) dan menu pada lcd kecil sehingga untuk jangkauan menunya terkadang anda harus menekan tombol tertentu (seperti mencari mode slave kita harus menekan lama pada tombol zoom). namun overall flash ini memuaskan untuk fotografer pemula yang ingin serius.

(saran: menggunakan baterai panasonic evolta akan lebih baik karena tahan lama)yes

Lihat Detail
First to Review I Own This Product
10 0
+ More
Go To First Review

Diskusi

Anda bisa bertanya, maupun berbagi dengan sesama pemakai.

Belum ada topik diskusi mengenai CANON Speedlite 430EX II.
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...
Loading...

Loading...

ListPedia!™

CANON Speedlite 430EX II telah ditambahkan ke ListPedia!™ di bawah ini.
Tambahkan ke ListPedia!™ Anda sendiri.

Bhinneka.Com Rank

Peringkat penjualan CANON Speedlite 430EX II:

Peringkat tinjauan CANON Speedlite 430EX II:

Tags

Belum ada Tag untuk CANON Speedlite 430EX II. Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?

Produk yang terakhir dilihat

Loading...

Loading...

Happiness Guarantee

JAMINAN PENGIRIMAN
Seluruh paket yang kami kirimkan sudah dilengkapi dengan asuransi. Jadi, jangan takut akan menerima paket yang tidak utuh, atau hilang. Tinggal buat laporan, kami ganti dengan yang baru.
MUDAH DAN MURAH
Ketika belanja dan mendapatkan harga murah, pasti rasanya menyenangkan. Terlebih jika barangnya bagus, kualitas oke, ditambah mudah cara belanja dan pembayarannya. Awesome!
LENGKAP
Segala yang kamu butuhkan lengkap tersedia di sini! Bhinneka.Com menyediakan segala kebutuhan Anda, mulai dari server, komputer, gadget, peralatan elektronik, alat sport sampai produk kecantikan. A Real A-to-Z Shopping Experience!
  • Instagram
  • Bhinneka.Com
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us