Register   |   Sign In   |   Help
Install Bhinneka.Com Search Provider Search
Home >> CAMERA AND VIDEO >> ON CAMERA ACCESSORY >> FLASH AND ACCESSORY >> Camera Flash >> CANON >> CANON Speedlite 430EX II
       Cara Berbelanja        Beritahu Teman        Cetak        Bantuan?

CANON Speedlite 430EX II - Camera Flash
Disclaimer: Images are as represented by the manufacturer. Manufacturers occasionally make innovations in appearance without prior notice.
Chat with Us

CANON

CANON Speedlite 430EX II

#1 Most Selling Product in Camera Flash Category #1 Most Viewed Product in Camera Flash Category


Product Information Rating: 4.7 of 5 (3 reviews)
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 
E-TTL and E-TTL II Shoe Mount Flash (Guide No. 141'/43 m at 105mm), Bounce and Swivel Features

Bhinneka Part No:SKU01806005
Price:Rp 3,340,000
Shipping Cost:Calculate - Free Shipping on All Orders* | Click for More Info
Click for more info
BUTUH PENAWARAN? Hubungi Sales kami di 021-2929-2828 untuk membantu.

 
BAYAR DI TEMPAT (COD) JUGA OK!
Untuk pelanggan Jabodetabek, kami juga menyediakan layanan pembayaran di tempat. Dan tahukah Anda bahwa bayar dengan kartu kredit atau debit juga bisa di rumah Anda? Aman bukan?
 
BELI MELALUI TELEPON
Beli via telepon? Bisa! Silakan hubungi kami di (021) 2929-2828! Sales Consultant kami siap memberikan saran terbaik untuk Anda.
 
Overview
  The Canon Speedlite 430EX II Flash is Canon's mid-range shoe mount flash, yet it offers many of the same advanced features as its bigger brother, the 580EX II. It is designed to fully support the entire range of Canon digital SLR and G-series cameras. The Speedlite 430EX II Flash is compatible with Canon's latest E-TTL II (Evaluative Through The Lens) auto exposure technology. When combined with a compatible Canon camera and compatible lens, E-TTL II utilizes subject distance and other information that automatically modifies flash power, resulting in accurate flash exposure regardless of subject size, reflectance, or photographic composition. This is great for photographers that shoot high contrast or reflective subjects, like those encountered in wedding photography. Photographers can now capture every detail from the black of tuxedos to the white of wide smiles and wedding dresses.

Detail Specifications
 
Features
  • The fully swiveling bounce head zooms automatically over a range of 24mm-105mm. Its Wireless E-TTL II compatibility permits it to function as a slave unit, triggered by a 580EX, ST-E2, or MR-14EX. Any number of 430EX and 550EX Speedlites can be combined as slave units for creative effects.  
  • The Speedlite 430EX also automatically transfers color temperature information to recent models of digital SLR cameras. The camera then sets the best white balance setting for the flash shot. This feature works when the camera's white balance mode is set to Auto White Balance (AWB) or Flash white balance mode.  
  • Flash controls can now be set on the flash's rear LCD panel, or directly on the camera's LCD screen on compatible EOS Digital SLR cameras.  
  • Intuitively placed controls keep features easily accessible, such as adjusting manual flash exposure from full power to 1/64 in 1/3 stop increments, and enabling the second curtain sync function. A separate Custom Function button provides maximum control over various flash functions.  
  • Nine custom functions are also now available, as well as a flash head that is more maneuverable and capable of more angles for bouncing flash illumination than its predecessor.  
  • Professional Modes:
    • E-TTL II, E-TTL, TTL & Manual  
    • FP Mode, or high-speed sync, allows the camera to sync with flash at higher shutter speeds  
    • Wireless TTL flash when combined with ST-E2 Transmitter & multiple 550 EX's  
    • Automatically adjusts the flash coverage to adjust for differences in chip size on APS-C sized digital cameras  
     
  • 20% faster recycling time than the Speedlite 420EX  
  • Ultra-bright 2-LED focus assist-beam compatible with all focus points of all EOS AF systems, up to 9-point AF  
 
Flash TypeShoe Mount 
Guide Number at ISO 100141ft / 43m at 105mm 
Guide Number at ISO 200Not specified by manufacture 
Angle of Coverage
  • 84° (24mm in 35mm format) to 23.3° (105mm)  
  • 114° (14mm) with included wideangle adapter  
 
TTL DedicationYes 
Bounce HeadYes 
Swivel HeadYes 
Zoom HeadYes
  • 24-105mm (auto-zoom, with auto adjustment for different CMOS sizes)  
 
Off Camera TerminalNo 
Recycle Time
  • 3 Seconds (based on alkaline batteries & full power)  
  • 2 Seconds (based on NiMH batteries & full power)  
 
Power Source4 x AA Alkaline or NiMH Batteries (not included) 
Dimensions (W x H x D)72 x 122 x 101 mm 
Weight330g 
Package ContentsShoe Stand, Flash Pouch 
Garansi1-year Limited Warranty by Authorized Distributor 

Product Reviews
  Share your thoughts about CANON Speedlite 430EX II with other customers.
Write & Win powered by HyperX®! Click for more info
 

Sort By   Most Helpful     Most Recent


12 of 12 people found the following review helpful:
By on
Contoh Hasil...

Contoh hasil jepretan nya...

http://goo.gl/uHiyL

Highly Recommended Items 

 
Was this review helpful to you?

9 of 9 people found the following review helpful:
By on I own this product
Flash populer yang Mantap! untuk amatir-serius

awalnya saya ragu membeli flash dengan canon dengan harga 3x flash non canon yang memiliki design sama (ex: yongnuo). namun setelah mencoba saya puas dengan hasilnya, jangkauan pada objek 7m masih terjangkau dengan baik pada power 1/9 dengan mode manual.

flash ini juga dilengkapi mode ETTL, dimana kekuatan flash secara otomatis aan menyesuaikan pada kondisi cahaya, zoom range dan aperture sesuai pada pengaturan di kamera sehingga cukup akurat dalam penerangan yang kondisional dan tentunya memudahkan para amatir seperti saya untuk belajar menggunakan flash dengan berbagai teknik termasuk bounching.

secara teknis kamera ini memiliki kecepata recycling yang cepat dan tidak begitu berisik, sehingga dapat digunakan berturut-turut dalam jangka 4 detik. sangat cocok sebagai flash commander maupun slave pada pemotretan outdoor maupun studio. flash ini juga memiliki diffuser bawaan pada bagian atas dan plat shoe yang dapat dipasangkan pada tripod.

kelemahan pada flash ini adalah agak boros baterai (menggunakan 4 baterai AA) dan menu pada lcd kecil sehingga untuk jangkauan menunya terkadang anda harus menekan tombol tertentu (seperti mencari mode slave kita harus menekan lama pada tombol zoom). namun overall flash ini memuaskan untuk fotografer pemula yang ingin serius.

(saran: menggunakan baterai panasonic evolta akan lebih baik karena tahan lama)yes

 
Was this review helpful to you?

5 of 5 people found the following review helpful:
By on I own this product
Highly Recommended Item for Photo Enthusiast

Saya punya SpeedLite 430EX (mk.1), kesan pesan saya setelah pake flash ini (430EX mk1)... "Waaaw.."

Hasil foto saya menjadi sangat bagus... Cukup arahkan ke atas, hasil foto anda sudah seperti profesional... Contoh hasil jepretan pke flash ini, bisa dilihat di sini... http://goo.gl/K0q0k

Pros :

+ ETTL (body and flash bisa komunikasi, sangat jarang over/under)

+ AF Beam (IR Flash membantu AF walau dalam keadaan gelap gulita, Dead Lock Focus)

+ Fast Recycling (Full Power makan waktu 1 detik aja, pke batre Philips NiMh 2700MaH)

+ Solid Buid Quality + Long Terms Reliability

+ High Resale Value

 

Cons :

- Mahal (nggak juga sih... relatif ya...)

- No External Power (Nggak perlu juga sih... Cukup buat 500x shots di take out malam hari pke batre yg sy sebut diatas)

- Gak ada bounce card (perlu kertas putih + solatip, no big deal)

- Bounce ke langit sering keliatan waktu pke lensa 10mm (perlu trik klo pas pke lensa wide)

- Cuma bisa muter 270 derajat. (Hadoooowh... Canon gmn sih...)

 

Udah nggak usah mikir panjang... Kalo 600EX kemahalan menurut anda, ambil saja flash ini... Cukup mumpuni kok...

HIGHLY RECOMMENDED

 

 
Was this review helpful to you?


Bhinneka.Com Rank
  Sales Rank of CANON Speedlite 430EX II:
>> #1 in Camera Flash >> #3 in FLASH AND ACCESSORY >> #10 in ON CAMERA ACCESSORY >> #218 in CAMERA AND VIDEO


View Rank of CANON Speedlite 430EX II:
>> #1 in Camera Flash >> #1 in FLASH AND ACCESSORY >> #1 in ON CAMERA ACCESSORY >> #110 in CAMERA AND VIDEO

Tags
  No one has tagged CANON Speedlite 430EX II yet. Why not be the first to submit?

ListPedia!™
  CANON Speedlite 430EX II has been added to the ListPedia!™(s) below. Add it to your own.
 
Discussions
  No one has discussed CANON Speedlite 430EX II yet. Why not be the first to start a discussion?

Manufacturer Website http://www.canon.com

Still Have A Question?
  Click Here to Ask Us about CANON Speedlite 430EX II.

     Back to top    
 
Help Us to Help You
Kami mencoba untuk menyajikan data seakurat mungkin, namun untuk kepastian, disarankan untuk merujuk pada spesifikasi resmi pada situs-situs produk yang bersangkutan.
Bila Anda menemukan kesalahan dalam database kami, silahkan beritahu kami, sehingga Anda pun ikut membantu pengunjung lain mendapatkan data yang benar.

Call Us for More Info Any Questions? We're Ready to Serve You
   
  Catatan Khusus / Special Note:
Harga jual dan spesifikasi bisa berubah sewaktu-waktu tanpa pemberitahuan sebelumnya.
Price and specification may change without prior notice.
Demi mempertahankan harga jual yang tetap kompetitif, sangat sukar bagi pihak kami untuk selalu menyediakan (ready stock) setiap produk yang kami tampilkan di Bhinneka.Com. Staff kami akan dengan senang hati mengkonfirmasikan kembali jika ada beberapa produk yang perlu dipesan serta lamanya waktu pemesanan.
Kami percaya hanya dengan cara inilah, kami tetap bisa menjaga harga jual yang terbaik bagi pelanggan kami.
Bhinneka have negotiated excellent pricing for our customers but to keep our prices competitive it is not always possible to carry stock on every single item that we list on our web site. Our sales staff will be more than happy to advise you if certain items need to be ordered and will also provide you with delivery times for those items.
This balance of price and proven service helps ensure that our valued customers get the best possible value on all their computer and electronic equipment requirements.
   
Topeng Barong
Barong adalah karakter yang sangat dikenal dalam mitologi Bali. Ia selalu tampil bersama Rangda, lambang kekuatan jahat yang menjadi musuhnya. Berkarakter protagonis sebagai raja segala roh yang melambangkan kebaikan, Barong tampil dalam sosok seekor singa yang melindungi. Tarian tradisional yang menggambarkan pertempuran antara Barong dan Rangda kerap dimainkan sebagai atraksi wisata di Bali yang selalu dinanti wisatawan... Baca lanjutannya
 
Back Stage Design Story  

Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2014 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us Chat With Us