BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black - Headset Bluetooth
BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black - Headset Bluetooth
BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black - Headset Bluetooth
BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black - Headset Bluetooth
BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black - Headset Bluetooth
BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black - Headset Bluetooth
1 2 3 4 5 6

BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black

Rp Out of Stock
Garansi: Garansi tidak tersedia dari Distributor
  • Bluetooth Headset Stereo
  • Support Headset and Handsfree profiles
  • Overview
  • Spesifikasi

Turn your mobile into a music player and stream the excellent quality music to your ears while never missing an incoming call. Handling calls with the best in class technology - NoiseLock™ noise cancellation and wind and echo cancellation assure crystal clear conversations for both user and receiver. Slim clip style with full control of your music and call functions including play/pause, call mute, volume and track control (for devices supporting the AVRCP Bluetooth profile).

Support A2DP Profile
You can stream high-quality stereo music from your phone to your wireless headset. When you're listening to music, the hands-free function stays available, the music will pause for you while you take the call.

Support Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
A Bluetooth profile that enables you to control the music player on your phone via your stereo Bluetooth headset.

Redial the last going call
Keep your phone in your pocket and double-click the main button on your headset to call the number you last dialled.

Simplified Pairing
No PIN code needed for most of the latest models of mobile devices.

Swap your headphones, universal 3.5mm plug built in
3.5 mm plug built in, compatible for any 3.5mm headphones, to match how you listen to music. Customized comfort for your ears, also turn wireless your favorite wired headphones.

Dual color LED (Blue & Red)
To signify the status of charge, end of charge, low battery, stand-by and communication.

Specifications
Up to 6hrs talk time
Up to 10 days stand-by
Up to 6hrs music streaming
Weight: 15g / 0.5oz (without headphone), 26g / 0.9oz (with stereo headphone)
Size (L) x (W) x (T): (mm): 43 x 34 x 14 /
Size (L) x (W) x (T): (inch): 1.7 x 1.3 x 0.6
Bluetooth certified V2.1 backward compatible

TipeBluetooth Headset Stereo 
+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black. Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
JAMINAN PENGIRIMAN
Seluruh paket yang kami kirimkan sudah dilengkapi dengan asuransi. Jadi, jangan takut akan menerima paket yang tidak utuh, atau hilang. Tinggal buat laporan, kami ganti dengan yang baru.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
AMAN DAN NYAMAN
Peace Of Mind setelah belanja penting'kan? Bhinneka memiliki pusat servis sendiri untuk klaim garansi serta return policy-nya juga gampang. Benar-benar aman dan nyaman belanja di Bhinneka, bahkan setelah belanja pun aman terlindungi.
Jual Headset Bluetooth BLUETREK Musicall Bluetooth Stereo Headset - Silver Black. Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Headset Bluetooth lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2017 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us