WD My Cloud 4TB [WDBCTL0040HWT-SESN] (Merchant) - Smb Nas 1-Bay

WD My Cloud 4TB [WDBCTL0040HWT-SESN] (Merchant)

    Item No : SKU04516469, Merek : WD
  • Dijual dan dikirim oleh GIGA COMPUTERLIBUR
Rp 2,999,000
6%
PROMO
Rp 2,809,000
  • Siap dikirim dalam 2 hari kerja.
    • Proses pengiriman akan dilakukan kembali setelah tanggal 2 July 2017
  • Garansi distributor resmi
  • 4TB
  • Cloud System Network Storage
  • 1x Gigabit Ethernet
  • 1x USB 3.0
  • Tower Case
  • Overview
  • Spesifikasi

ACCESS ALL YOUR STUFF FROM ONE PLACE
Reliable, centralized personal storage with automatic backup that plugs into your own home network. Share whatever you want, anywhere you have an Internet connection.

Everything in One Place
Centralize, organize and back up all your photos, videos and files in one reliable place.

Access Anywhere
Access and share all your favorite photos and videos using your computer, tablet and smartphone from anywhere you have an Internet connection.

Collect and Share Photos
Easily create one place for you and your friends and family to collect and share memorable photos so nobody misses a thing.

YOUR OWN PERSONAL CLOUD
With the My Cloud personal storage device, you’re able to have reliable storage in one place for your photos, videos, important files – anything you save – and share it anywhere you have an internet connection. With the automatic backup and synchronization software, your content is up to date and accessible from all your devices.

AUTOMATIC BACKUP FOR ALL YOUR COMPUTERS
WD SmartWare Pro backup software has flexible options for PCs, and the My Cloud drive is compatible with Apple Time Machine for Mac users.

PHOTO AND VIDEO BACKUP FOR MOBILE DEVICES
The My Cloud mobile app with automatic backup to your personal cloud storage will help reliably store your irreplaceable photos and videos, so you can free up space on your tablet or smartphone.

TECHNICAL SPECIFICATIONS
Compatible with Windows® 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS® X El Capitan, Yosemite, Mavericks, or Mountain Lion operating systems. Requires, DLNA®/UPnP® devices for streaming and a router with Internet connection.

Memori Standar
  • 4TB  
 
Lain-lain
  • Cloud System Network Storage dengan interface gigabit ethernet  
  • Dirancang untuk memback-up, sharing, transfer, serta melindungi file-file Anda melalui jaringan LAN dan USB  
  • OS Compatibility : Windows/Mac  
 
+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk WD My Cloud 4TB [WDBCTL0040HWT-SESN] (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
LENGKAP
Segala yang kamu butuhkan lengkap tersedia di sini! Bhinneka.Com menyediakan segala kebutuhan Anda, mulai dari server, komputer, gadget, peralatan elektronik, alat sport sampai produk kecantikan. A Real A-to-Z Shopping Experience!
JAMINAN KEASLIAN
Semua barang dijamin asli! tidak ada yang KW. Dari pertama kali buka toko online tahun 1999 sampai sekarang tetap pegang komitmen ini. Ngga perlu khawatir dapat barang abal-abal.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
Jual Smb Nas 1-Bay WD My Cloud 4TB [WDBCTL0040HWT-SESN] (Merchant). Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Smb Nas 1-Bay lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2017 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us