WD My Cloud 3TB (Merchant) - Smb Nas 1-Bay
WD My Cloud 3TB (Merchant) - Smb Nas 1-Bay
1 2

WD My Cloud 3TB (Merchant)

    Item No : SKU08816787, Merek : WD
  • Dijual dan dikirim oleh Bhinneka
Rp Out of Stock
Garansi: 12 Bulan dari Merchant
  • Harga termasuk PPN 10%
  • 100% Satisfaction Guaranteed Selengkapnya
  • 3TB
  • 3.5 Inch
  • Cloud System Network Storage
  • USB 3.0
  • Suport Windows and Mac OS
  • Tower Case
  • Overview
  • Spesifikasi

ACCESS ALL YOUR STUFF FROM ONE PLACE
Reliable, centralized personal storage with automatic backup that plugs into your own home network. Share whatever you want, anywhere you have an Internet connection.

Everything in One Place
Centralize, organize and back up all your photos, videos and files in one reliable place.

Access Anywhere
Access and share all your favorite photos and videos using your computer, tablet and smartphone from anywhere you have an Internet connection.

Collect and Share Photos
Easily create one place for you and your friends and family to collect and share memorable photos so nobody misses a thing.

YOUR OWN PERSONAL CLOUD
With the My Cloud personal storage device, you’re able to have reliable storage in one place for your photos, videos, important files – anything you save – and share it anywhere you have an internet connection. With the automatic backup and synchronization software, your content is up to date and accessible from all your devices.

AUTOMATIC BACKUP FOR ALL YOUR COMPUTERS
WD SmartWare Pro backup software has flexible options for PCs, and the My Cloud drive is compatible with Apple Time Machine for Mac users.

PHOTO AND VIDEO BACKUP FOR MOBILE DEVICES
The My Cloud mobile app with automatic backup to your personal cloud storage will help reliably store your irreplaceable photos and videos, so you can free up space on your tablet or smartphone.

TECHNICAL SPECIFICATIONS
Compatible with Windows® 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS® X El Capitan, Yosemite, Mavericks, or Mountain Lion operating systems. Requires, DLNA®/UPnP® devices for streaming and a router with Internet connection.

Memori Standar
  • 3TB  
 
Lain-lain
  • Cloud System Network Storage dengan interface gigabit ethernet  
  • Dirancang untuk memback-up, sharing, transfer, serta melindungi file-file Anda melalui jaringan LAN dan USB  
  • OS Compatibility : Windows/Mac  
 
+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk WD My Cloud 3TB (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
SEMUA BISA
Beli via klak-klik onlinestore bisa. Beli via telepon bisa. Beli via chat bisa, Beli via email bisa. Beli datang ke toko juga bisa. Bayar pakai kredit card bisa. Bayar COD bisa, Bayar ATM atomatis bisa, Bayar potong pulsa bisa. Mau diantar bisa, Mau ambil sendiri bisa, Mau via kurir apalagi, bisa. Senang kan, belanja semua bisa.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
PENGIRIMAN CEPAT
Barang pesanan Anda kami proses dengan cepat dan cermat. Sebagian besar barang bahkan terkirim dihari yang sama, serunya gratis pula! Jadi bersiaplah menyambut paket Anda. Nobody likes to wait. Yes we know it!
Jual Smb Nas 1-Bay WD My Cloud 3TB (Merchant). Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Smb Nas 1-Bay lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2017 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us