SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant) - Usb Flash Disk Password Protection
SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant) - Usb Flash Disk Password Protection
SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant) - Usb Flash Disk Password Protection
SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant) - Usb Flash Disk Password Protection
SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant) - Usb Flash Disk Password Protection
1 2 3 4 5

SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant)

    Item No : SKU09716994, Merek : SANDISK
  • Dijual dan dikirim oleh Rapeo
Rp 95,000
28%
Rp 68,000
  • Siap dikirim dalam 2 hari kerja.
  • Garansi distributor resmi 1 tahun
  • USB 2.0
  • 16GB
Harga Lainnya:
Rp 74,000
(4)
  • Waktu Pengiriman
  • Siap dikirim dalam 2 hari kerja.
  • Garansi distributor resmi 2 tahun
  • Merchant Note
  • Garansi Resmi Sandisk Indonesia 2 Tahun
  • More
  • Overview

With its advanced data security options and spacious capacity, the Cruzer Fit USB Flash Drive gives you a secure, easy way to transfer your personal files. This USB drive features a convenient low-profile design that's ideal for situations where a full-size USB drive is just too big, such as use with a TV or car audio device. The Cruzer Fit USB also connects easily to computers and tablets.

Low-Profile Form Factor for Easy Connections
The drive's low-profile design allows it to easily connect to any USB device. Connect it to hard-to-access TV USB ports for HD video play back or bring your entire music library to your car via the USB port on your vehicle's audio system. The flash drive comes with a protective cap, which shields the USB connector from damage when not in use.

High-Capacity Drive Holds Music, Video, Photos, and Personal Files
Despite its compact size, the Cruzer Fit USB flash drive packs enough capacity for your favorite files and your most critical personal data. Available in capacities up to 64GB, the drive can accommodate photos, songs, and whatever else you need to carry.

Add Files Easily with Drag-and-Drop File Loading
It's easy to add files to the Cruzer Fit USB flash drive: just plug the USB drive into your computer's USB port and drag your files into the drive's folder. You don't need to download drivers or install software to use it, so you can start storing, transporting, and sharing your data immediately.

Sandisk SecureAccessSoftware Protects Your Private Files
The Cruzer Fit USB flash drive also comes with the added protection of secure online backup (up to 2 GB optionally available) offered byYuuWaa™, a cloud storage service. Using a user-friendly drag-and-drop interface that syncs with your USB drive, the Cruzer Fit USB flash drive lets you easily transfer files to a secure YuuWaa server for safe online backup.

+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
Tags
Silakan centang kotak di sebelah Tag yang menurut Anda paling relevan untuk SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant) atau masukkan Tag Anda sendiri.
AMAN DAN NYAMAN
Peace Of Mind setelah belanja penting'kan? Bhinneka memiliki pusat servis sendiri untuk klaim garansi serta return policy-nya juga gampang. Benar-benar aman dan nyaman belanja di Bhinneka, bahkan setelah belanja pun aman terlindungi.
BELANJA GRATIS
Enaknya gimana yach… bayar dengan debit atau kartu kredit sih? Dua-duanya ngga enak lagi mesti bayar :) Memangnya ada yang Gratis? ada, kalau kamu kumpulin point reward dan belanja potong point. Nah mulai dech ngumpulin Bhinneka Point, hayoo tunggu apa lagi.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
Jual Usb Flash Disk Password Protection SANDISK Cruzer Fit 16GB (Merchant). Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Usb Flash Disk Password Protection lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2017 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us