SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant) - Headphone Full Size
SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant) - Headphone Full Size
SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant) - Headphone Full Size
SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant) - Headphone Full Size
1 2 3 4

SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant)

Rp 1,733,655
  • Siap dikirim dalam 4 hari kerja.
  • Garansi distributor resmi 2 tahun
  • Headphone
  • Lightweight closed-back
  • Detachable cable
  • Inline 3-button remote control
  • Microphone
  • Folding headband
  • for Apple iOS devices
  • Overview

The HD 4.30 is a closed back, around ear headset delivering exceptional performance and value. Available in two variations and colors, the HD 4.30i is optimized for Apple products, while the HD 4.30G is fully compatible with Android devices. Both models feature an in-line 3-button remote conveniently located on the cable allowing music and call control. This lightweight yet durable headset features ergonomically designed ear pads providing exceptional wearing comfort. The folding headband provides easy storage when not being used. Whether youre an Android user or an Apple fan, youll love the sound quality and the cool, smart design of the HD 4.30.

Features :

  • Lightweight closed-back, around ear design insures exceptional wearing comfort.
  • Detachable cable has an inline 3-button remote control and microphone allowing call and music control for Apple iOS devices
  • 32mm, 18-ohm proprietary Sennheiser transducer delivers exceptional performance when used with portable audio devices, tablets and mobile phones.
  • Folding headband allows the headphone to be collapsed for storage when not being used.

 

+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
Tags
Belum ada Tag untuk SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?
JAMINAN KEASLIAN
Semua barang dijamin asli! tidak ada yang KW. Dari pertama kali buka toko online tahun 1999 sampai sekarang tetap pegang komitmen ini. Ngga perlu khawatir dapat barang abal-abal.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
PENGIRIMAN CEPAT
Barang pesanan Anda kami proses dengan cepat dan cermat. Sebagian besar barang bahkan terkirim dihari yang sama, serunya gratis pula! Jadi bersiaplah menyambut paket Anda. Nobody likes to wait. Yes we know it!
Jual Headphone Full Size SENNHEISER Headphone Around Ear [HD 4.30i] - Black (Merchant). Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Headphone Full Size lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
24 Tahun Melayani, Asli Bikin Tenang
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2017 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us