EDIMAX Wireless 802.11n Range Extender / Access Point V2 [EW-7416APn] (Merchant) - Router Consumer Wireless

EDIMAX Wireless 802.11n Range Extender / Access Point V2 [EW-7416APn] (Merchant)

Rp 201,000
  • Siap dikirim dalam 4 hari kerja.
  • Garansi distributor resmi 3 tahun
  • Complies with the IEEE 802.11b/g and IEEE802.11n standards
  • Supports 2.400-2.4835GHz frequency band
  • High data rate up to 300Mbps network speed
  • Overview

Complies with the IEEE 802.11b/g and IEEE802.11n standards.
Supports 2.400~2.4835GHz frequency band.
High data rate up to 300Mbps network speed.
Auto rate fallback in case of obstacles or interferences.
Supports point-to-point and point-to-multi point bridge function.
Supports WDS (Wireless Distributed System) repeater mode.
Supports Universal Repeater mode.
Supports AP Client mode.
Supports four sets of ESSID to group the different wireless networks.
Supports roaming link integrity.
Provides 64/128 bit key length WEP data encryption.
Supports WPA, WPA2 security enhanced function (pre-shared key, 802.1x, TKIP, AES ).
Supports WPS (Wi-Fi Protected Setup) function.
Provides MAC access control.
Provides hidden SSID function.
Supports Web-based configuration.
Firmware upgradeable via Web browser.

Wireless 802.11n Access Point
Acting as a bridge between the wired Ethernet and the 2.4GHz wireless IEEE 802.11b/g/n, this wireless access point let your wireless client stations access both the wired and the wireless network nodes.

Universal Repeater Mode
The Universal Repeater function could extend the coverage and signal strength for the current wireless environment. This standardized function is compatible with other wireless APs and Routers. Users can use this feature to build up a large wireless network in a huge space like airports, hotels and schoolsetc.

Robust Wireless Security with WPA and WPA2
Except for the basic security control by ESSID and 64/128 bit key length WEP encryption, this access point also supports the advanced security features, like MAC access control, IEEE 802.1x authentication, TKIP, AES and hidden ESSID. It provides a total solution for you to build up a secure wireless network environment that can prevent from all kinds of hacker intrusion.

+ More
- Less
Customer Reviews
Belum ada review untuk EDIMAX Wireless 802.11n Range Extender / Access Point V2 [EW-7416APn] (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama dan dapatkan NETIS Wireless N Access Point??
submit
+ More Reviews
Go To First Review
Tags
Belum ada Tag untuk EDIMAX Wireless 802.11n Range Extender / Access Point V2 [EW-7416APn] (Merchant). Mengapa tidak menjadi yang pertama untuk mengisi Tag?
JAMINAN KEASLIAN
Semua barang dijamin asli! tidak ada yang KW. Dari pertama kali buka toko online tahun 1999 sampai sekarang tetap pegang komitmen ini. Ngga perlu khawatir dapat barang abal-abal.
BARU BELI RUSAK ??
Bisa aja sih barang baru beli ternyata rusak, bisa karena rusak dari sono-nya atau rusak karena handling pengiriman yang ngga bener. Kalau memang kedua hal ini yang terjadi, asal semua perlengkapan masih ada, tinggal ditukar kok.Tapi kalau sudah dibeli lebih dari 14 hari, sudah termasuk klaim garansi. Fair 'kan..
PENGIRIMAN CEPAT
Barang pesanan Anda kami proses dengan cepat dan cermat. Sebagian besar barang bahkan terkirim dihari yang sama, serunya gratis pula! Jadi bersiaplah menyambut paket Anda. Nobody likes to wait. Yes we know it!
Jual Router Consumer Wireless EDIMAX Wireless 802.11n Range Extender / Access Point V2 [EW-7416APn] (Merchant). Lihat juga daftar harga, spesifikasi, serta review produk terbaru dari Router Consumer Wireless lainnya. Belanja online di Bhinneka.Com, aman, kualitas terjamin, 100% asli, harga murah bersaing, bisa cicilan 0%, gratis pengiriman / free ongkir. Jual beli berbagai produk Anda dengan bergabung menjadi merchant kami di Bhinneka Marketplace.
Cari Semua Kategori
Hubungi Kami
(021) 2929-2828
SMS: 0812-123-8000, Fax: (021) 425-7787
Kantor Pusat
:
Senin - Jumat; 08.30 - 19.00 WIB
Sabtu; 09.00 - 16.00 WIB
Toko
:
Setiap Hari; 10.00 - 19.00 WIB
Newsletter
Daftar sekarang untuk menerima informasi produk terkini, promosi, dan tawaran menarik lainnya.
Daftar
Copyright © 1999-2016 Bhinneka Mentari Dimensi, PT.
Chat With Us